PCMCIA issues with FC2?? - Redhat

This is a discussion on PCMCIA issues with FC2?? - Redhat ; Hi all, I have an IBM laptop which i quiet successfully ran Fedora Core 1 on however ive just installed FD2 and i can seem to get PCMCIA running The system automatically found the cards ( 3com megahertz, and compaq ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: PCMCIA issues with FC2??

  1. PCMCIA issues with FC2??

    Hi all,

    I have an IBM laptop which i quiet successfully ran Fedora Core 1 on however
    ive just installed FD2 and i can seem to get PCMCIA running

    The system automatically found the cards ( 3com megahertz, and compaq
    wireless cards) and installed drivers but i get no indication that they
    actually working IE they dont seem to work

    i useto get 2 beeps when FD core 1 booted up to say hey your PCMCIA is
    working but i cant seem to get that with FD core 2 any help would be so much
    appreciated

    Regards

    Sumonish





  2. Re: PCMCIA issues with FC2??

    Found a temp fix
    Rick Johnson e-mailed to state that a couple more FC2 test1 issues niggle
    users: PCMCIA slots don't work unless people manually load yenta_socket, and
    then restart pcmcia (modprobe yenta_socket and then service pcmcia restart -
    this works till the next reboot); and for laptop users, there's an error
    with the clock-speed during start-up - fixes for this are in the archives of
    fedora-test-list.

    Is there any way to make this more permanent???????

    thanks

    Sum
    "SUMONISH" wrote in message
    news:40b53c8c$0$3036$afc38c87@news.optusnet.com.au ...
    > Hi all,
    >
    > I have an IBM laptop which i quiet successfully ran Fedora Core 1 on

    however
    > ive just installed FD2 and i can seem to get PCMCIA running
    >
    > The system automatically found the cards ( 3com megahertz, and compaq
    > wireless cards) and installed drivers but i get no indication that they
    > actually working IE they dont seem to work
    >
    > i useto get 2 beeps when FD core 1 booted up to say hey your PCMCIA is
    > working but i cant seem to get that with FD core 2 any help would be so

    much
    > appreciated
    >
    > Regards
    >
    > Sumonish
    >
    >
    >
    >




+ Reply to Thread