apache doesn't restart with logrotation - Redhat

This is a discussion on apache doesn't restart with logrotation - Redhat ; Hi! I have problems with apache 2.0.49 on my RH8. When logrotation happened it shutdown Apache but it fails when starting it again. Manually it starts without any problems. Error in the apache log is: ------------ [Sun Apr 25 04:11:43 ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: apache doesn't restart with logrotation

  1. apache doesn't restart with logrotation

    Hi!

    I have problems with apache 2.0.49 on my RH8. When logrotation happened
    it shutdown Apache but it fails when starting it again. Manually it
    starts without any problems.
    Error in the apache log is:
    ------------

    [Sun Apr 25 04:11:43 2004] [notice] SIGHUP received. Attempting to restart

    [Sun Apr 25 04:11:49 2004] [notice] seg fault or similar nasty error detected in the parent process
    ---------
    Any idea how to solve this?

    Regards,
    Sasa


  2. Re: apache doesn't restart with logrotation

    Sasa Stupar wrote:
    > Hi!
    >
    > I have problems with apache 2.0.49 on my RH8. When logrotation happened
    > it shutdown Apache but it fails when starting it again. Manually it
    > starts without any problems.
    > Error in the apache log is:
    > ------------
    >
    > [Sun Apr 25 04:11:43 2004] [notice] SIGHUP received. Attempting to restart
    >
    > [Sun Apr 25 04:11:49 2004] [notice] seg fault or similar nasty error
    > detected in the parent process
    > ---------
    > Any idea how to solve this?
    >
    > Regards,
    > Sasa
    >


    what command do you use to restart apache manually?

    look in /etc/logrotate.d/apache e find how the script restart apache.
    probably it use kill -HUP $(cat /etc/httpd/conf/http.pid) or something
    similar.

    try it. does it works?

    --
    mao

+ Reply to Thread