Hello,

I have a fully patched FC4 running with xen.
kernel-xen0-2.6.12-1.1456_FC4
kernel-doc-2.6.12-1.1456_FC4
kernel-smp-2.6.12-1.1456_FC4
kernel-xenU-2.6.12-1.1456_FC4
xen-2-20050823

It was fully working with a kernel <1400.

Now I get the following output:
(XEN) *** LOADING DOMAIN 0 ***
(XEN) Xen-ELF header found:
'GUEST_OS=linux,GUEST_VER=2.6,XEN_VER=3.0,VIRT_BAS E=0xC0000000,PAE=no,LOADER=generic'
(XEN) PHYSICAL MEMORY ARRANGEMENT:
(XEN) Dom0 alloc.: 01800000->02000000 (30720 pages to be allocated)
(XEN) VIRTUAL MEMORY ARRANGEMENT:
(XEN) Loaded kernel: c0100000->c04f2918
(XEN) Init. ramdisk: c04f3000->c0730c00
(XEN) Phys-Mach map: c0731000->c0751000
(XEN) Page tables: c0751000->c0754000
(XEN) Start info: c0754000->c0755000
(XEN) Boot stack: c0755000->c0756000
(XEN) TOTAL: c0000000->c0800000
(XEN) ENTRY ADDRESS: c0100000
(XEN) Initrd len 0x23dc00, start at 0xc04f3000
(XEN) Scrubbing Free RAM: ......done.
(XEN) *** Serial input -> DOM0 (type 'CTRL-a' three times to switch
input to Xen).
(XEN) Domain 0 (vcpu#0) crashed on cpu#0:
(XEN) CPU: 0
(XEN) EIP: e019:[]
(XEN) EFLAGS: 00000206 CONTEXT: guest
(XEN) eax: ffffffff ebx: 00001000 ecx: 00000400 edx: ffffffff
(XEN) esi: 00008000 edi: fe0f3000 ebp: 00001000 esp: c0404f3c
(XEN) cr0: 8005003b cr3: 01f51000
(XEN) ds: e021 es: e021 fs: 0000 gs: e021 ss: e021 cs: e019
(XEN) Guest stack trace from esp=c0404f3c:
(XEN) 00000000 c041539b 0001e019 00010206 0023dc00 c0403200 c034f9a5
00000001
(XEN) c0415c80 c039ac00 0023e0f3 00000000 00008000 c040d0da 0023e0f3
00008000
(XEN) c0404f8c 0023dc00 c040d085 c035bb09 00000080 c040d6d1 c0404ff8
c0427be0

and the computer ist rebooting.

Can someone tell me, what is the problem here?

Greetings
Michael Gellesch




--
"It has long been known that one horse can run faster than another --
but which one? Differences are crucial."
-- Lazarus Long, "Time Enough for Love"