installation help required.....!!!! - Plan9

This is a discussion on installation help required.....!!!! - Plan9 ; Hi All, Am new to Plan 9. I burned the iso in a CD & tried to do a live Boot from the CD in one of my old laptop( P2 233Mhz 32MB RAM )....I got the boot screen ...I ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: installation help required.....!!!!

  1. installation help required.....!!!!

    Hi All,

    Am new to Plan 9. I burned the iso in a CD & tried to do a live Boot
    from the CD in one of my old laptop( P2 233Mhz 32MB RAM )....I got
    the boot screen ...I got the option screen & selected the option
    ( 2 ).....to run it in live demo mode....After i selected the
    option .....some thing came like.....Boot from fd0....I was not able
    to proceed further.........It jus kept asking me enter some value....
    Som one plz help me.......

    Thanx

  2. Re: [9fans] installation help required.....!!!!

    hi,

    http://plan9.bell-labs.com/wiki/plan...ons/index.html


    >The installer on the CD assumes that your CD-ROM is on the second IDE

    master. If your CD->ROM is elsewhere, you will see the following error:

    >Unknown boot device: sdD0!cdboot!9pcflop.gz
    >Boot device: fd0
    >boot from:


    >IDE/ATAPI drives in Plan 9 are named like sdD0, where the capital letter is

    C for the primary IDE >interface and D for the second. The digit is 0 for
    the master and 1 for the slave. So if your CD->ROM is the primary slave, use
    sdC1:

    >boot from: sdC1!cdboot!9pcflop.gz


    i think this should help. You need to explicitly specify the cdrom
    drive you are using

    hope it helps!

    sameer

    On 12/21/07, codewarrior85 wrote:
    >
    > Hi All,
    >
    > Am new to Plan 9. I burned the iso in a CD & tried to do a live Boot
    > from the CD in one of my old laptop( P2 233Mhz 32MB RAM )....I got
    > the boot screen ...I got the option screen & selected the option
    > ( 2 ).....to run it in live demo mode....After i selected the
    > option .....some thing came like.....Boot from fd0....I was not able
    > to proceed further.........It jus kept asking me enter some value....
    > Som one plz help me.......
    >
    > Thanx
    >



+ Reply to Thread