Hi
I've got problem with setup private APN in one of polish provider.
If setup is for normal access to internet (APN "internet") everything goes
smoothly.
If I change the APN name to "stawoz.pl" i cannot login. In var/logs/debug
can be seen that
there is problem with IPCP... I use modem ES75 (MC75 siemens). In windows
both apns are working correctly (on the same modem, same sim card)

help please...

logs and conf files are :
http://www.stawoz.pl/logi.zip


piece of debug file:

Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [LCP ConfReq id=0x2 1600> ]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [LCP ConfReq id=0x1 0x0> ]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [LCP ConfAck id=0x2 1600> ]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [LCP ConfAck id=0x1 0x0> ]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [LCP EchoReq id=0x0
magic=0xaf8f87b]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [PAP AuthReq id=0x1
user="STAWOZ-client" password=]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [LCP EchoRep id=0x0
magic=0x3898335]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [PAP AuthAck id=0x1 "TTP Com
PPP - Password Verified OK"]
Nov 7 16:39:39 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [IPCP ConfReq id=0x1 0.0.0.0> ]
Nov 7 16:39:42 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [IPCP ConfReq id=0x1 0.0.0.0> ]
Nov 7 16:39:43 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [IPCP ConfRej id=0x1 0.0.0.0> ]
Nov 7 16:39:43 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [IPCP ConfReq id=0x1 10.0.0.1>]
Nov 7 16:39:43 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [IPCP ConfAck id=0x1 10.0.0.1>]
Nov 7 16:39:45 STAWOZ-client pppd[4816]: sent [IPCP ConfReq id=0x1 0.0.0.0> ]
Nov 7 16:39:45 STAWOZ-client pppd[4816]: rcvd [IPCP ConfRej id=0x1 0.0.0.0> ]



bartek