long lasting RTL bug - Mozilla

This is a discussion on long lasting RTL bug - Mozilla ; hello i have a long lasting RTL bug running through all the latest versions : http://test3.dekkers.net/home.htm you can see that the right top image is not in place if i remove the dir="rtl" from the HTML tag(rest is exactly the ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: long lasting RTL bug

  1. long lasting RTL bug

    hello

    i have a long lasting RTL bug running through all the latest
    versions :
    http://test3.dekkers.net/home.htm
    you can see that the right top image is not in place
    if i remove the dir="rtl" from the HTML tag(rest is exactly the
    same) :
    http://test3.dekkers.net/ltrhome.htm
    you can see the image is where it's supposed to be


    any comments or is this bug known ?
    i can only replicate it in FF

    thanks

    Ido

  2. Re: long lasting RTL bug

    this is strange
    http://test3.dekkers.net/ltrhome.htm
    does not have a dir="rtl" in it's html tag, and using "view page
    source" i get a different code then you ?

    and i don't get a style="" on any of the items ?

    Ido

  3. Re: long lasting RTL bug

    On Oct 13, 6:25*pm, Ido Dekkers wrote:
    > this is strangehttp://test3.dekkers.net/ltrhome.htm
    > does not have a dir="rtl" in it's html tag, and using "view page
    > source" i get a different code then you ?
    >
    > and i don't get a style="" on any of the items ?
    >
    > Ido


    oh, and pagediff shows no diference between the pages ?

    Ido

  4. Re: long lasting RTL bug

    On Oct 13, 6:34*pm, "David McRitchie" wrote:
    > "Ido Dekkers" ...
    >
    > > this is strange
    > >http://test3.dekkers.net/ltrhome.htm
    > > does not have a dir="rtl" in it's html tag, and using "view page
    > > source" i get a different code then you ?

    >
    > > and i don't get a style="" on any of the items ? * * // * Ido

    >
    > That does make it interesting. * *I've never seen the page before
    > so my copy should be fresh. *Try *clearing your cache and retrying.


    my browser clears the cache on each exit, but i wrote the HTML code
    and i know the style=... part is not there - i wonder where you are
    getting it from ???
    what version and OS do you use ? maybe IIS serves diferent OS's
    differently though i find it hard to believe since it's a simple HTML
    page?

    Ido

  5. Re: long lasting RTL bug

    just to make sure you see what i see :
    http://test3.dekkers.net/rtl.htm

    this is problem is checked on firefox since 2.0.7 iirc and on multiple
    OS's -
    win xp 32, xp 64, vista 64 and 7 64

    all show the same behavior.

    Ido

  6. Re: long lasting RTL bug

    On Oct 13, 9:00*pm, "David McRitchie" wrote:
    > "Ido Dekkers" wrote in messagenews:66907980-87c1-4e8f-9deb-a921aeafda09@j32g2000yqd.googlegroups.com...
    > > just to make sure you see what i see :
    > >http://test3.dekkers.net/rtl.htm

    >
    > > this is problem is checked on firefox since 2.0.7 iirc and on multiple
    > > OS's -
    > > win xp 32, xp 64, vista 64 and 7 64

    >
    > > all show the same behavior.

    >
    > Sorry thought I was looking for a missing image, *wasn't looking
    > for that difference. *But I had taken down Firefox since, *and I reloaded your
    > original two examples and the source code matches using PageDiff and the
    > alignment problem of *images is seen only in the Right to Left *option
    > in your normal web page *with dir="rtl" *in the HTML tag in your home.htm page,
    > and without the addition (by default) *in your ltrhome.htm example.
    >
    > I see the same problem in Firefox beta versions
    > in Shiretoko (3.5.4pre) * (coming soon seehttps://wiki.mozilla.org/Releases)
    > in Namoroka *(3.6b1pre)
    >
    > would suggest filing a Bug report, *with as simple an example as you can create
    > perhaps *four of the very same image. * Also mention *right to left*option by name
    > besides it's code *so anyone looking at bug will know exactly what it is about.


    will do, just wanted to make sure first it's not something i'v done
    wrong

    thanks

+ Reply to Thread