Help me plz - Mozilla

This is a discussion on Help me plz - Mozilla ; On 27.05.2008 23:50, Terry R. wrote: --- Original Message --- > Even though images had been used in MTMM..."for testing". Right! I guess an image of an 88-key Casio Keyboard showing a connection point for a USB dongle that would ...

+ Reply to Thread
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 155

Thread: Help me plz

  1. Re: Help me plz

    On 27.05.2008 23:50, Terry R. wrote:

    --- Original Message ---

    > Even though images had been used in MTMM..."for testing".


    Right! I guess an image of an 88-key Casio Keyboard showing a connection
    point for a USB dongle that would apply directly to a Multimedia issue
    with Firefox then that would be ok but NOT an image related to a support
    issue posted in .thunderbird. Makes sense to me ... 8-)

    --
    Jay Garcia Netscape Champion
    UFAQ - http://www.UFAQ.org

  2. Re: Help me plz

    The date and time was 5/28/2008 5:49 AM, and on a whim, Jay Garcia
    pounded out on the keyboard:

    > On 27.05.2008 23:48, Terry R. wrote:
    >
    > --- Original Message ---
    >
    >> The date and time was 5/27/2008 8:08 PM, and on a whim, Jay Garcia
    >> pounded out on the keyboard:
    >>
    >>> On 27.05.2008 11:47, Terry R. wrote:
    >>>
    >>> --- Original Message ---
    >>>
    >>>> The date and time was 5/27/2008 9:41 AM, and on a whim, Phillip M.
    >>>> Jones, C.E.T pounded out on the keyboard:
    >>>>
    >>>>>> Just received a moderator I am not a member of the group so I guess I
    >>>>>> was banned from that group. Also though I did sign up again for the
    >>>>>> group right after a certain person was removed.
    >>>>>>
    >>>>>> If that's the way its going to be. Then I guess That the way it will be.
    >>>>>>
    >>>>> Just received notice the images were deigned. And as far as as I can
    >>>>> tell my request to resign up to become a member of the group is deigned
    >>>>> as well.
    >>>>>
    >>>>>
    >>>> Well, it doesn't appear like you'd be missing anything anyway. The
    >>>> group has effectively been killed off.
    >>>>
    >>>> Why can't Mozilla provide a group for posting error images? Just make
    >>>> them expire after 10 days. *WHAT* is the big deal Mozilla gods???
    >>>>
    >>> IIRC, it's a Giganews issue or Google issue with posting images, don't
    >>> remember exactly.
    >>>

    >> You know as well as I that nothing is impossible. If it can be done in
    >> MTMM, it can be done elsewhere.
    >>

    >
    > I'm talking about the .support groups, yes, it's possible in MTMM but
    > not to post an image related to a support issue posted in any of the
    > support groups - as per ChrisI. Not being able to post an image makes it
    > that much more difficult for the "average" user to give a visual
    > reference which actually, IMHO, is not acceptable (not being able to
    > post an image)in a "support" venue.
    >


    Yes, there could easily be a mozilla.screenshots for that purpose,
    although you're right, posting to the support group itself is the best way.

    --
    Terry R.
    Anti-spam measures are included in my email address.
    Delete NOSPAM from the email address after clicking Reply.

  3. Re: Help me plz

    On 28.05.2008 06:03, squaredancer wrote:

    --- Original Message ---

    > On 28.05.2008 06:50, CET - what odd quirk of fate caused Terry R. to
    > generate the following:? :
    >> The date and time was 5/27/2008 8:06 PM, and on a whim, Jay Garcia
    >> pounded out on the keyboard:
    >>
    >>
    >>> On 27.05.2008 10:28, Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    >>>
    >>> --- Original Message ---
    >>>
    >>>
    >>>> Peter Potamus the Purple Hippo wrote:
    >>>>
    >>>>> Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    >>>>>
    >>>>>> If I post those in Test multimedia then have some one go look would
    >>>>>> that be okay. Or can I post them here.
    >>>>>>
    >>>>> the Mozilla Bully will ban you if you do that.
    >>>>>
    >>>>>
    >>>> He must have banned the images because I sent them to Test multimedia
    >>>> and they didn't show up there either.
    >>>>
    >>>> I sent them to your email address.
    >>>>
    >>>>
    >>> The rules are that you cannot post an image related to a support issue
    >>> ANYWHERE on this server, you have to provide a link to somewhere else.
    >>>
    >>>

    >>
    >> Even though images had been used in MTMM..."for testing".
    >>
    >>

    >
    > .... which is why MTMM is dead, why many posters are either banned or on
    > the "moderated" list. But do please note - the banning and listing is
    > very selective.....
    >
    > reg


    Hmmm, let me ask the magic question. Lets say you reg, posted against
    the rules (first time post) in MTMM and then was simply asked not to do
    so by the "powers that be" in a personal email in a very nicely worded
    explanation .. would you have complied and replied with a thank-you for
    being enlightened and from then on complied with the request?

    Do you think that multiple offenses AFTER receiving that nicely worded
    private email should result in another nicely worded email or do you
    think that being banned is justified? Do you think that YOU should have
    known what was illegal or not whether or not you received that nicely
    worded private email? ;-)

    --
    Jay Garcia Netscape Champion
    UFAQ - http://www.UFAQ.org

  4. Re: Help me plz

    Ken Whiton wrote:
    > Does Mozilla use userChrome.css and userContent.css files the way
    > TB and FF do? If so, then to remove those effect delimiters from your
    > view add the following code to the userContent.css file:


    yes it does

    > /* Remove the *,/,_ characters for bold, italic, and underline from
    > text messages/posts */
    >
    > .moz-txt-star > .moz-txt-tag { display: none; }
    > .moz-txt-slash > .moz-txt-tag { display: none; }
    > .moz-txt-underscore > .moz-txt-tag { display: none; }


    thats what I was looking for in my stuff and couldn't find it.

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  5. Re: Help me plz

    Jay Garcia wrote:
    > Hey Phillip, get your raincoat on, you're gonna be tarred and feathered
    > next!! :-)


    you mean I'm going to have company!

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  6. Re: Help me plz

    Jay Garcia wrote:
    > The moral of that story is easily applied here, don't go beating up on
    > someone lest you know the situation related to that individual.


    so, you're saying that the Mozilla Bully has a pea for a
    brain, so we should all have an operation to reduce ours to
    match his. In that way we'll all know what his situation is.

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  7. Re: Help me plz

    squaredancer wrote:
    > On 28.05.2008 07:43, CET - what odd quirk of fate caused Chris Ilias to
    > generate the following:? :
    >> On 5/28/08 1:06 AM, _Dennis_ spoke thusly:
    >>
    >>> Chris Ilias wrote:
    >>>
    >>>
    >>>> Why would he try test the ability to post, when he has posted many
    >>>> times in that group before?
    >>>> Heck he even replied to this:
    >>>> .
    >>>> (notice the content)
    >>>>
    >>> You really don't get out much do you? Phillip ask a couple of questions
    >>> in this group questioning whether he would be able to post in the
    >>> multimedia group. He even mentioned (potentially) asking you.
    >>>

    >>
    >> "I tried twice last night to send two attachments. in this forum to show
    >> peter what I saw with his test and what I saw when I was replying to his
    >> message.
    >>
    >> I tried twice and both times they were killed
    >>
    >> I'll ask ChrisI
    >>
    >> If I post those in Test multimedia then have some one go look would that
    >> be okay. Or can I post them here."
    >>
    >> He was talking about failed posts *here*, not MTMM. The only mention of
    >> MTMM is that if he were to post the images there, that someone should
    >> take a look.
    >>
    >> Are you referring to a different post?
    >>
    >> If you read the message I linked to in my previous post, it clearly says
    >> not to use MTMM for support screenshots, and he replied to that message;
    >> so I /know/ he knows that rule. It has certainly been discussed in here
    >> and MTMM ad infinitum.
    >>
    >> And please read my reply to Terry regarding personal insults.
    >>

    >
    > Chris I
    >
    > Do you REALLY have a problem reading this part of Phillip's message:
    >
    > QUOTE (from above post):
    >
    > I'll ask ChrisI
    >
    > If I post those in Test multimedia then have some one go look would that
    > be okay. Or can I post them here."
    >
    > UNQUOTE
    >
    > can you genuinely NOT READ THERE, that Phillip posted YOU a question??
    >
    > I realise that you are a complete idiot and that your Mama probably
    > dropped you on your head at birth, but idiots do not have to be that
    > stupid as well!
    >
    > reg


    and don't forget this one in the test group, which the
    "complete idiot" never replied to:
    news://news.mozilla.org:119/mailman....ts.mozilla.org

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  8. Re: Help me plz

    Ron wrote:
    > If it is not a personal issue,then please elaborate.


    no, it is personal. He'll do everything in his power to
    deny it, but it is, just like it is with me.

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  9. Re: Help me plz

    squaredancer wrote:
    > .... which is why MTMM is dead, why many posters are either banned or on
    > the "moderated" list. But do please note - the banning and listing is
    > very selective.....


    yes, the banning list is very excluse.

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  10. Re: Help me plz

    Jay Garcia wrote:
    > On 28.05.2008 06:03, squaredancer wrote:
    >
    > --- Original Message ---
    >
    >> On 28.05.2008 06:50, CET - what odd quirk of fate caused Terry R. to
    >> generate the following:? :
    >>> The date and time was 5/27/2008 8:06 PM, and on a whim, Jay Garcia
    >>> pounded out on the keyboard:
    >>>
    >>>
    >>>> On 27.05.2008 10:28, Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    >>>>
    >>>> --- Original Message ---
    >>>>
    >>>>
    >>>>> Peter Potamus the Purple Hippo wrote:
    >>>>>
    >>>>>> Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    >>>>>>
    >>>>>>> If I post those in Test multimedia then have some one go look would
    >>>>>>> that be okay. Or can I post them here.
    >>>>>>>
    >>>>>> the Mozilla Bully will ban you if you do that.
    >>>>>>
    >>>>>>
    >>>>> He must have banned the images because I sent them to Test multimedia
    >>>>> and they didn't show up there either.
    >>>>>
    >>>>> I sent them to your email address.
    >>>>>
    >>>>>
    >>>> The rules are that you cannot post an image related to a support issue
    >>>> ANYWHERE on this server, you have to provide a link to somewhere else.
    >>>>
    >>>>
    >>> Even though images had been used in MTMM..."for testing".
    >>>
    >>>

    >> .... which is why MTMM is dead, why many posters are either banned or on
    >> the "moderated" list. But do please note - the banning and listing is
    >> very selective.....
    >>
    >> reg

    >
    > Hmmm, let me ask the magic question. Lets say you reg, posted against
    > the rules (first time post) in MTMM and then was simply asked not to do
    > so by the "powers that be" in a personal email in a very nicely worded
    > explanation .. would you have complied and replied with a thank-you for
    > being enlightened and from then on complied with the request?
    >
    > Do you think that multiple offenses AFTER receiving that nicely worded
    > private email should result in another nicely worded email or do you
    > think that being banned is justified? Do you think that YOU should have
    > known what was illegal or not whether or not you received that nicely
    > worded private email? ;-)
    >


    hey, I didn't even get a nicely worded private email before
    I was banned.

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  11. Re: Help me plz

    Terry R. wrote:
    > The date and time was 5/28/2008 5:44 AM, and on a whim, Dennis pounded
    > out on the keyboard:
    >
    >> Ken Whiton wrote:
    >>> *-* On Tue, 27 May 2008, at 09:56:08 -0500,
    >>> *-* In Article mJidnWJvHPCavKHVnZ2dnUVZ_sudnZ2d@mozilla.org,
    >>> *-* jetjock wrote
    >>> *-* About Re: Help me plz
    >>>
    >>> [ ... ]
    >>>
    >>>> Has anyone ever said why Mozilla displays "bold" font with an
    >>>> asterisk in front and behind and "italic" font with a slash in front
    >>>> and behind?
    >>> AFAIK, that's the default behavior for all three effects (or at
    >>> least it is in my TB).
    >>>
    >>>> I do see type in both bold and italics, but both have
    >>>> the above additions to them. Underline works fine.
    >>> Does Mozilla use userChrome.css and userContent.css files the way
    >>> TB and FF do? If so, then to remove those effect delimiters from your
    >>> view add the following code to the userContent.css file:
    >>>
    >>> /* Remove the *,/,_ characters for bold, italic, and underline from
    >>> text messages/posts */
    >>>
    >>> .moz-txt-star > .moz-txt-tag { display: none; }
    >>> .moz-txt-slash > .moz-txt-tag { display: none; }
    >>> .moz-txt-underscore > .moz-txt-tag { display: none; }
    >>>
    >>> I have to give credit to G. R. Woodring for that code:
    >>>
    >>> http://groups.google.com/group/mozil...eed5357ac52e67
    >>>
    >>>
    >>> Ken Whiton
    >>>
    >>> FIDO: 1:132/152
    >>> InterNet: kenwhiton@surfglobal.net.INVAL (remove the obvious to reply)

    >>
    >> It is terrible getting old. I went to look at my userChrome.css and
    >> userContent.css files for Seamonkey and TB. Lo and behold, both files
    >> were updated on 2/14/08. Both userContent.css and userChrome.css for
    >> seamonkey and TB have the lines you list above. Evidently I have added
    >> them and forgotten about them. But, I still see the leading and
    >> trailing characters for bold, italic, and underline. My chrome
    >> directories are located in the default location, as far as I know.
    >> /home/dennis/.thunderbird/(DefaultGeneratedString).default/Chrome
    >>
    >> Thanks,
    >> Dennis

    >
    > Does that agree with the location suggested here:
    > http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Thunderbird
    > http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_SeaMonkey
    >
    > If they're in a file and nothing changes when you rename the file
    > temporarily (with TB or SM closed), it's probably not the one your
    > profile is using.
    >


    Well what do you know, the directory should be chrome, not Chrome.

    OK, thanks everyone. I can now see the bold, italic, and underlined
    without their respective leading and trailing characters.

    Dennis

  12. Re: Help me plz

    Terry R. wrote:
    > The date and time was 5/27/2008 11:24 AM, and on a whim, Peter Potamus
    > the Purple Hippo pounded out on the keyboard:
    >
    >> Terry R. wrote:
    >>> The date and time was 5/27/2008 9:41 AM, and on a whim, Terry R.
    >>> pounded out on the keyboard:
    >>>> The date and time was 5/27/2008 9:21 AM, and on a whim, Dennis
    >>>> pounded out on the keyboard:
    >>>>> Terry R. wrote:
    >>>>>> It should only show that when you reply to a post (you see the
    >>>>>> tags in the quoted material). When you view the post normally,
    >>>>>> you shouldn't see an asterisk, forward slash, or underscore before
    >>>>>> or after the word, but only what effect they have on the word.
    >>>>>>
    >>>>> Hmmm, I have always, at least in the past two years, seen the
    >>>>> leading and trailing asterisk, slash, or underscore in the
    >>>>> composition and reading window for whichever attribute was supposed
    >>>>> to be displayed. The correct attribute is displayed but the leading
    >>>>> and trailing character are also displayed. I have also asked if
    >>>>> there was a setting where I could switch that leading and trailing
    >>>>> character off. Either the answer was no, or no answer. I don't mind
    >>>>> it and I expect to see it in the composition window but I really
    >>>>> don't need to see it in the reading window. A few years ago I
    >>>>> believe I was able to flip a setting and the leading/trailing
    >>>>> character was *NOT* displayed but I have no idea now what the
    >>>>> setting was.
    >>>>>
    >>>>> I am in linux here but a preference setting should still work the
    >>>>> same as yours.
    >>>>>
    >>>>> Thanks,
    >>>>> Dennis
    >>>> So reading your post above you see **NOT** and not *NOT*?
    >>>>
    >>>> Does the same effect happen in Safe Mode? A new profile? It might
    >>>> be an extension setting. It is strange that you see the effect and
    >>>> also see the tag. I only see tags in the Compose window, otherwise
    >>>> I only see the effects.
    >>>>
    >>> Hmmm, that didn't display as I thought it would. The double asterisk
    >>> NOT didn't show up as bold, only the single. Maybe it needs space: *
    >>> *NOT* *
    >>>

    >>
    >> sorry, but I'm with Dennis on this one. What he says he sees, is
    >> exactly what I see. And yes, I've tried it in a plain SM and a plain
    >> TB. Perhaps its mnenhy thats causing what you see.
    >>

    >
    > Here is what I see, and how I thought EVERYONE saw it:
    > http://ratherco.com/public/tags.png
    >
    > Don't get it...
    >


    The underline item I don't see as underlined.

    --
    ------------------------------------------------------------------------
    Phillip M. Jones, CET http://www.vpea.org
    If it's "fixed", don't "break it"! mailtojones@kimbanet.com
    http://www.kimbanet.com/~pjones/default.htm
    Mac G4-500, OSX.3.9, 1.5GB Mac 17" PowerBook G4-1.67 GHz, 2 GB OSX.4.11
    ------------------------------------------------------------------------

  13. Re: Help me plz

    Terry R. wrote:
    > The date and time was 5/27/2008 11:24 AM, and on a whim, Peter Potamus
    > the Purple Hippo pounded out on the keyboard:
    >
    >> Terry R. wrote:
    >>> The date and time was 5/27/2008 9:41 AM, and on a whim, Terry R.
    >>> pounded out on the keyboard:
    >>>> The date and time was 5/27/2008 9:21 AM, and on a whim, Dennis
    >>>> pounded out on the keyboard:
    >>>>> Terry R. wrote:
    >>>>>> It should only show that when you reply to a post (you see the
    >>>>>> tags in the quoted material). When you view the post normally,
    >>>>>> you shouldn't see an asterisk, forward slash, or underscore before
    >>>>>> or after the word, but only what effect they have on the word.
    >>>>>>
    >>>>> Hmmm, I have always, at least in the past two years, seen the
    >>>>> leading and trailing asterisk, slash, or underscore in the
    >>>>> composition and reading window for whichever attribute was supposed
    >>>>> to be displayed. The correct attribute is displayed but the leading
    >>>>> and trailing character are also displayed. I have also asked if
    >>>>> there was a setting where I could switch that leading and trailing
    >>>>> character off. Either the answer was no, or no answer. I don't mind
    >>>>> it and I expect to see it in the composition window but I really
    >>>>> don't need to see it in the reading window. A few years ago I
    >>>>> believe I was able to flip a setting and the leading/trailing
    >>>>> character was *NOT* displayed but I have no idea now what the
    >>>>> setting was.
    >>>>>
    >>>>> I am in linux here but a preference setting should still work the
    >>>>> same as yours.
    >>>>>
    >>>>> Thanks,
    >>>>> Dennis
    >>>> So reading your post above you see **NOT** and not *NOT*?
    >>>>
    >>>> Does the same effect happen in Safe Mode? A new profile? It might
    >>>> be an extension setting. It is strange that you see the effect and
    >>>> also see the tag. I only see tags in the Compose window, otherwise
    >>>> I only see the effects.
    >>>>
    >>> Hmmm, that didn't display as I thought it would. The double asterisk
    >>> NOT didn't show up as bold, only the single. Maybe it needs space: *
    >>> *NOT* *
    >>>

    >>
    >> sorry, but I'm with Dennis on this one. What he says he sees, is
    >> exactly what I see. And yes, I've tried it in a plain SM and a plain
    >> TB. Perhaps its mnenhy thats causing what you see.
    >>

    >
    > Do you have Quote Colors? Do you have "Enable font effects..." checked
    > on the "Advanced & Message Options" tab?
    >


    Yes and yes

    --
    ------------------------------------------------------------------------
    Phillip M. Jones, CET http://www.vpea.org
    If it's "fixed", don't "break it"! mailtojones@kimbanet.com
    http://www.kimbanet.com/~pjones/default.htm
    Mac G4-500, OSX.3.9, 1.5GB Mac 17" PowerBook G4-1.67 GHz, 2 GB OSX.4.11
    ------------------------------------------------------------------------

  14. Re: Help me plz

    Peter Potamus the Purple Hippo wrote:
    > Terry R. wrote:
    >> The date and time was 5/27/2008 11:24 AM, and on a whim, Peter Potamus
    >> the Purple Hippo pounded out on the keyboard:
    >>
    >>> Terry R. wrote:
    >>>> The date and time was 5/27/2008 9:41 AM, and on a whim, Terry R.
    >>>> pounded out on the keyboard:
    >>>>> The date and time was 5/27/2008 9:21 AM, and on a whim, Dennis
    >>>>> pounded out on the keyboard:
    >>>>>> Terry R. wrote:
    >>>>>>> It should only show that when you reply to a post (you see the
    >>>>>>> tags in the quoted material). When you view the post normally,
    >>>>>>> you shouldn't see an asterisk, forward slash, or underscore
    >>>>>>> before or after the word, but only what effect they have on the
    >>>>>>> word.
    >>>>>>>
    >>>>>> Hmmm, I have always, at least in the past two years, seen the
    >>>>>> leading and trailing asterisk, slash, or underscore in the
    >>>>>> composition and reading window for whichever attribute was
    >>>>>> supposed to be displayed. The correct attribute is displayed but
    >>>>>> the leading and trailing character are also displayed. I have also
    >>>>>> asked if there was a setting where I could switch that leading and
    >>>>>> trailing character off. Either the answer was no, or no answer. I
    >>>>>> don't mind it and I expect to see it in the composition window but
    >>>>>> I really don't need to see it in the reading window. A few years
    >>>>>> ago I believe I was able to flip a setting and the
    >>>>>> leading/trailing character was *NOT* displayed but I have no idea
    >>>>>> now what the setting was.
    >>>>>>
    >>>>>> I am in linux here but a preference setting should still work the
    >>>>>> same as yours.
    >>>>>>
    >>>>>> Thanks,
    >>>>>> Dennis
    >>>>> So reading your post above you see **NOT** and not *NOT*?
    >>>>>
    >>>>> Does the same effect happen in Safe Mode? A new profile? It might
    >>>>> be an extension setting. It is strange that you see the effect and
    >>>>> also see the tag. I only see tags in the Compose window, otherwise
    >>>>> I only see the effects.
    >>>>>
    >>>> Hmmm, that didn't display as I thought it would. The double
    >>>> asterisk NOT didn't show up as bold, only the single. Maybe it
    >>>> needs space: * *NOT* *
    >>>>
    >>> sorry, but I'm with Dennis on this one. What he says he sees, is
    >>> exactly what I see. And yes, I've tried it in a plain SM and a plain
    >>> TB. Perhaps its mnenhy thats causing what you see.
    >>>

    >>
    >> Do you have Quote Colors? Do you have "Enable font effects..."
    >> checked on the "Advanced & Message Options" tab?
    >>

    >
    > a Double Yes. And as a test, I turned off QuoteColors and I get the
    > same thing.
    >
    > *However* here's something interesting. In QC, if I have enable font
    > effects checked, and "don't display font effect delimiters" checked as
    > well, then this is what I see:
    > http://img256.imageshack.us/my.php?image=undies2gc4.png
    >


    When I turn off the Font affects in advanced. I don't get Bold, Italic,
    or Underline.

    --
    ------------------------------------------------------------------------
    Phillip M. Jones, CET http://www.vpea.org
    If it's "fixed", don't "break it"! mailtojones@kimbanet.com
    http://www.kimbanet.com/~pjones/default.htm
    Mac G4-500, OSX.3.9, 1.5GB Mac 17" PowerBook G4-1.67 GHz, 2 GB OSX.4.11
    ------------------------------------------------------------------------

  15. Re: Help me plz

    On 28.05.2008 08:23, Terry R. wrote:

    --- Original Message ---

    > The date and time was 5/28/2008 5:49 AM, and on a whim, Jay Garcia
    > pounded out on the keyboard:
    >
    >> On 27.05.2008 23:48, Terry R. wrote:
    >>
    >> --- Original Message ---
    >>
    >>> The date and time was 5/27/2008 8:08 PM, and on a whim, Jay Garcia
    >>> pounded out on the keyboard:
    >>>
    >>>> On 27.05.2008 11:47, Terry R. wrote:
    >>>>
    >>>> --- Original Message ---
    >>>>
    >>>>> The date and time was 5/27/2008 9:41 AM, and on a whim, Phillip M.
    >>>>> Jones, C.E.T pounded out on the keyboard:
    >>>>>
    >>>>>>> Just received a moderator I am not a member of the group so I guess I
    >>>>>>> was banned from that group. Also though I did sign up again for the
    >>>>>>> group right after a certain person was removed.
    >>>>>>>
    >>>>>>> If that's the way its going to be. Then I guess That the way it will be.
    >>>>>>>
    >>>>>> Just received notice the images were deigned. And as far as as I can
    >>>>>> tell my request to resign up to become a member of the group is deigned
    >>>>>> as well.
    >>>>>>
    >>>>>>
    >>>>> Well, it doesn't appear like you'd be missing anything anyway. The
    >>>>> group has effectively been killed off.
    >>>>>
    >>>>> Why can't Mozilla provide a group for posting error images? Just make
    >>>>> them expire after 10 days. *WHAT* is the big deal Mozilla gods???
    >>>>>
    >>>> IIRC, it's a Giganews issue or Google issue with posting images, don't
    >>>> remember exactly.
    >>>>
    >>> You know as well as I that nothing is impossible. If it can be done in
    >>> MTMM, it can be done elsewhere.
    >>>

    >>
    >> I'm talking about the .support groups, yes, it's possible in MTMM but
    >> not to post an image related to a support issue posted in any of the
    >> support groups - as per ChrisI. Not being able to post an image makes it
    >> that much more difficult for the "average" user to give a visual
    >> reference which actually, IMHO, is not acceptable (not being able to
    >> post an image)in a "support" venue.
    >>

    >
    > Yes, there could easily be a mozilla.screenshots for that purpose,
    > although you're right, posting to the support group itself is the best way.
    >


    AFAIK someone could file a bug on creating a screenshots group.

    Hmm, whilst composing this message I looked at bugzilla.mozilla.org and
    there no category to file a request to add a group here. At least I
    couldn't find it. So, where does one file this request?

    --
    Jay Garcia Netscape Champion
    UFAQ - http://www.UFAQ.org

  16. Re: Help me plz

    Jay Garcia wrote:
    > On 28.05.2008 08:23, Terry R. wrote:
    >
    > --- Original Message ---
    >
    >> The date and time was 5/28/2008 5:49 AM, and on a whim, Jay Garcia
    >> pounded out on the keyboard:
    >>
    >>> On 27.05.2008 23:48, Terry R. wrote:
    >>>
    >>> --- Original Message ---
    >>>
    >>>> The date and time was 5/27/2008 8:08 PM, and on a whim, Jay Garcia
    >>>> pounded out on the keyboard:
    >>>>
    >>>>> On 27.05.2008 11:47, Terry R. wrote:
    >>>>>
    >>>>> --- Original Message ---
    >>>>>
    >>>>>> The date and time was 5/27/2008 9:41 AM, and on a whim, Phillip M.
    >>>>>> Jones, C.E.T pounded out on the keyboard:
    >>>>>>
    >>>>>>>> Just received a moderator I am not a member of the group so I guess I
    >>>>>>>> was banned from that group. Also though I did sign up again for the
    >>>>>>>> group right after a certain person was removed.
    >>>>>>>>
    >>>>>>>> If that's the way its going to be. Then I guess That the way it will be.
    >>>>>>>>
    >>>>>>> Just received notice the images were deigned. And as far as as I can
    >>>>>>> tell my request to resign up to become a member of the group is deigned
    >>>>>>> as well.
    >>>>>>>
    >>>>>>>
    >>>>>> Well, it doesn't appear like you'd be missing anything anyway. The
    >>>>>> group has effectively been killed off.
    >>>>>>
    >>>>>> Why can't Mozilla provide a group for posting error images? Just make
    >>>>>> them expire after 10 days. *WHAT* is the big deal Mozilla gods???
    >>>>>>
    >>>>> IIRC, it's a Giganews issue or Google issue with posting images, don't
    >>>>> remember exactly.
    >>>>>
    >>>> You know as well as I that nothing is impossible. If it can be done in
    >>>> MTMM, it can be done elsewhere.
    >>>>
    >>> I'm talking about the .support groups, yes, it's possible in MTMM but
    >>> not to post an image related to a support issue posted in any of the
    >>> support groups - as per ChrisI. Not being able to post an image makes it
    >>> that much more difficult for the "average" user to give a visual
    >>> reference which actually, IMHO, is not acceptable (not being able to
    >>> post an image)in a "support" venue.
    >>>

    >> Yes, there could easily be a mozilla.screenshots for that purpose,
    >> although you're right, posting to the support group itself is the best way.
    >>

    >
    > AFAIK someone could file a bug on creating a screenshots group.
    >
    > Hmm, whilst composing this message I looked at bugzilla.mozilla.org and
    > there no category to file a request to add a group here. At least I
    > couldn't find it. So, where does one file this request?
    >


    don't bother. The idiot in question has posted in another
    post, that it will be marked as "wontfix"

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  17. Re: Help me plz

    Peter Potamus the Purple Hippo wrote:
    > Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    >> This was suggest by Purple as place to setup. was a Pain to figure out
    >> how to upload the images.

    >
    > how can it be a pain. There's only two things: Browser and Host It.
    >
    > The End
    >


    You don't know what I went though would let me host until I created a
    Username and password. That as a dilly.
    any way I got the both of them hosted finally.

    --
    ------------------------------------------------------------------------
    Phillip M. Jones, CET http://www.vpea.org
    If it's "fixed", don't "break it"! mailtojones@kimbanet.com
    http://www.kimbanet.com/~pjones/default.htm
    Mac G4-500, OSX.3.9, 1.5GB Mac 17" PowerBook G4-1.67 GHz, 2 GB OSX.4.11
    ------------------------------------------------------------------------

  18. Re: Help me plz

    Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    > Peter Potamus the Purple Hippo wrote:
    >> Phillip M. Jones, C.E.T wrote:
    >>> This was suggest by Purple as place to setup. was a Pain to figure out
    >>> how to upload the images.

    >> how can it be a pain. There's only two things: Browser and Host It.
    >>
    >> The End
    >>

    >
    > You don't know what I went though would let me host until I created a
    > Username and password. That as a dilly.
    > any way I got the both of them hosted finally.
    >


    USERNAME AND PASSWORD!!!! I've never had that. Its never
    asked me for that. Just Browse and Host It. Thats all.

    --
    *IMPORTANT*: Sorry folks, but I cannot provide email
    help!!!! Emails to me may become public

    Notice: This posting is protected under the Free Speech
    Laws, which applies everywhere in the FREE world, except for
    some strange reason, not to the mozilla.org newsgroup
    servers, where your posting may get you banned.

    Peter Potamus & His Magic Flying Balloon:
    http://www.toonopedia.com/potamus.htm

  19. Re: Help me plz

    The date and time was 5/28/2008 7:55 AM, and on a whim, Dennis pounded
    out on the keyboard:

    > Terry R. wrote:
    >> The date and time was 5/28/2008 5:44 AM, and on a whim, Dennis pounded
    >> out on the keyboard:
    >>
    >>> Ken Whiton wrote:
    >>>> *-* On Tue, 27 May 2008, at 09:56:08 -0500,
    >>>> *-* In Article mJidnWJvHPCavKHVnZ2dnUVZ_sudnZ2d@mozilla.org,
    >>>> *-* jetjock wrote
    >>>> *-* About Re: Help me plz
    >>>>
    >>>> [ ... ]
    >>>>
    >>>>> Has anyone ever said why Mozilla displays "bold" font with an
    >>>>> asterisk in front and behind and "italic" font with a slash in front
    >>>>> and behind?
    >>>> AFAIK, that's the default behavior for all three effects (or at
    >>>> least it is in my TB).
    >>>>
    >>>>> I do see type in both bold and italics, but both have
    >>>>> the above additions to them. Underline works fine.
    >>>> Does Mozilla use userChrome.css and userContent.css files the way
    >>>> TB and FF do? If so, then to remove those effect delimiters from your
    >>>> view add the following code to the userContent.css file:
    >>>>
    >>>> /* Remove the *,/,_ characters for bold, italic, and underline from
    >>>> text messages/posts */
    >>>>
    >>>> .moz-txt-star > .moz-txt-tag { display: none; }
    >>>> .moz-txt-slash > .moz-txt-tag { display: none; }
    >>>> .moz-txt-underscore > .moz-txt-tag { display: none; }
    >>>>
    >>>> I have to give credit to G. R. Woodring for that code:
    >>>>
    >>>> http://groups.google.com/group/mozil...eed5357ac52e67
    >>>>
    >>>>
    >>>> Ken Whiton
    >>>>
    >>>> FIDO: 1:132/152
    >>>> InterNet: kenwhiton@surfglobal.net.INVAL (remove the obvious to reply)
    >>> It is terrible getting old. I went to look at my userChrome.css and
    >>> userContent.css files for Seamonkey and TB. Lo and behold, both files
    >>> were updated on 2/14/08. Both userContent.css and userChrome.css for
    >>> seamonkey and TB have the lines you list above. Evidently I have added
    >>> them and forgotten about them. But, I still see the leading and
    >>> trailing characters for bold, italic, and underline. My chrome
    >>> directories are located in the default location, as far as I know.
    >>> /home/dennis/.thunderbird/(DefaultGeneratedString).default/Chrome
    >>>
    >>> Thanks,
    >>> Dennis

    >> Does that agree with the location suggested here:
    >> http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Thunderbird
    >> http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_SeaMonkey
    >>
    >> If they're in a file and nothing changes when you rename the file
    >> temporarily (with TB or SM closed), it's probably not the one your
    >> profile is using.
    >>

    >
    > Well what do you know, the directory should be chrome, not Chrome.
    >
    > OK, thanks everyone. I can now see the bold, italic, and underlined
    > without their respective leading and trailing characters.
    >
    > Dennis


    That's because Linux recognizes caps as well as lower case, if I'm not
    mistaken. Windows ignores that.

    Glad you got it "fixed". Maybe Phillips issue is similar.

    --
    Terry R.
    Anti-spam measures are included in my email address.
    Delete NOSPAM from the email address after clicking Reply.

  20. Re: Help me plz

    The date and time was 5/28/2008 7:59 AM, and on a whim, Phillip M.
    Jones, C.E.T pounded out on the keyboard:

    >>
    >> Do you have Quote Colors? Do you have "Enable font effects..." checked
    >> on the "Advanced & Message Options" tab?
    >>

    >
    > Yes and yes
    >


    Phillip, check the Profile folder links I gave to Dennis earlier today.
    From it he found his chrome folder was supposed to be all lowercase,
    and he had it "Chrome". Being OS X is Unix based, maybe the same issue
    applies to you.

    --
    Terry R.
    Anti-spam measures are included in my email address.
    Delete NOSPAM from the email address after clicking Reply.

+ Reply to Thread
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast