I have experienced the same problems at my office with ISA and IE. We
have not been able to nail down the problem yet. We have not gotten
around to using a SSL certificate for our site. I think this might fix
the issue. The problem also seems to be mitigated some of the time by
telling IE to not use the proxy for the bugzilla host. I have not
poked around ISA yet (i use firefox and have never seen the issue so i
do not care a ton about the IE users at work but I imagine there may
be some bit to flip in ISA that helps.
If you find anything in ISA that helps let the list and google know
for the benefit of others...

These may also shed some light on the subject:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=167808
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=298227


On 2/7/06, David Liu wrote:
> 1. We use Microsoft proxy server.
> 2. The version for bugzilla is 2.20
> 3. loginnetmask=32
> 4. IE 6.0 combined with Maxthon.
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Douglas F. Calvert"
> To: "David Liu"
> Cc:
> Sent: Wednesday, February 08, 2006 1:02 AM
> Subject: Re: user session wrong
>
>
> Are you using a proxy server? What version of bgz are you using? What
> do you have for loginnetmask in parameters? Are you using IE?
>
> On 2/7/06, David Liu wrote:
> >
> > When I open the home page of bugzilla, there is a session for other user.
> > This user never login in my computer.
> >
> > This is repeatable, but not every time. Even I try to delete all ****ies in
> > my PC, it also repeats.
> >
> > Can anybody help me?
> > _______________________________________________
> > support-bugzilla mailing list
> > support-bugzilla@lists.mozilla.org
> > https://lists.mozilla.org/listinfo/support-bugzilla
> >
> >
> >

>
>
> --
> --dfc
> douglasfcalvert@gmail.com
> _______________________________________________
> support-bugzilla mailing list
> support-bugzilla@lists.mozilla.org
> https://lists.mozilla.org/listinfo/support-bugzilla
>



--
--dfc
douglasfcalvert@gmail.com