Oh! My apologies. I thought this was a mailing list for mod_ssl
independent of version.

-----Original Message-----
From: owner-modssl-users@modssl.org
[mailtowner-modssl-users@modssl.org] On Behalf Of Yvo van Doorn
Sent: Tuesday, September 11, 2007 12:19 PM
To: modssl-users@modssl.org
Subject: Re: Mod-ssl and Apache

Considering this a mailing list for modssl 1.x not 2.x, which is part
of the apache distribution... you may need to seek help on the apache
mailing lists.

modssl 1.x =3D! modssl 2.x

On 9/11/07, Aaron Smith wrote:
>
>
>
>
> Not sure if these messages are getting through or not.

I'm
> having trouble with mod_ssl 2.0.55 and apache 2.0.55. The compile and

make
> goes fine, but when the server is running, and connections are made

via SSL,
> the child processes segfault. If mod_ssl is compiled into the apache

binary
> statically, the processes simple hang and build up until the server

can no
> longer handle the load. When compiled as a shared module, the

segfaults
> occur. Setting the loglevel to Debug results in these errors:
>
>
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [info] Connection to child 2 established

(server
> ourserver.name.scrubbed:8040, client )
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [info] Seeding PRNG with 136 bytes of

entropy
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [debug] ssl_engine_io.c(1512): OpenSSL:

read
> 11/11 bytes from BIO#401a3500 [mem: 401aabb0] (BIO dump fo
>
> llows)
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [debug] ssl_engine_io.c(1459):
>

+-----------------------------------------------------------------------
>
> --+
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [debug] ssl_engine_io.c(1484): | 0000: 80

67 01
> 03 01 00 4e 00-00 00 10 .g....N....
>
> |
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [debug] ssl_engine_io.c(1490):
>

+-----------------------------------------------------------------------
>
> --+
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [info] SSL library error 1 in handshake

(server
> ourserver.name.scrubbed:8040, client )
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [info] SSL Library Error: 336027900
> error:140760FC:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:unknown
> protocol
>
> speaking not SSL to HTTPS port!?
>
> [Tue Sep 11 10:10:43 2007] [info] Connection to child 2 closed with

abortive
> shutdown(server ourserver.name.scrubbed:8040, )
>
>
>
> Thoughts anyone?
>
>
>
> -Aaron
>
>

__________________________________________________ ____________________
Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) www.modssl.org
User Support Mailing List modssl-users@modssl.org
Automated List Manager majordomo@modssl.org
__________________________________________________ ____________________
Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) www.modssl.org
User Support Mailing List modssl-users@modssl.org
Automated List Manager majordomo@modssl.org