Hi people,

So I got ssl started, and now I'm trying to sort out my virtual hosts
but I cant seem to get them to work. For example I'm putting the
VirtualHosts below between the IfDefine SSL tags in ssl.conf. Any
pointers would be ace. Thanks.

NameVirtualHost *:443


ServerName mail.mydomain.net
DocumentRoot /usr/pkg/share/mymail

SSLEngine on
SSLCipherSuite
ALL:!ADH:!EXPORT56:RC4+RSA:+HIGH:+MEDIUM:+LOW:+SSL v2:+EXP:+eNULL
SSLCertificateFile /usr/pkg/etc/httpd/ssl.crt/server.crt
SSLCertificateKeyFile /usr/pkg/etc/httpd/ssl.key/server.pem

SSLOptions +StdEnvVars


SSLOptions +StdEnvVars


SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
downgrade-1.0 force-response-1.0
CustomLog /var/log/httpd/ssl_request_log \
"%t %h %{SSL_PROTOCOL}x %{SSL_CIPHER}x \"%r\" %b"


ServerName mydomain.net
ServerAlias *.mydomain.net
DocumentRoot /usr/pkg/share/httpd/htdocs/

SSLEngine on
SSLCipherSuite
ALL:!ADH:!EXPORT56:RC4+RSA:+HIGH:+MEDIUM:+LOW:+SSL v2:+EXP:+eNULL
SSLCertificateFile /usr/pkg/etc/httpd/ssl.crt/server.crt
SSLCertificateKeyFile /usr/pkg/etc/httpd/ssl.key/server.pem

SSLOptions +StdEnvVars


SSLOptions +StdEnvVars


SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
downgrade-1.0 force-response-1.0
CustomLog /var/log/httpd/ssl_request_log \
"%t %h %{SSL_PROTOCOL}x %{SSL_CIPHER}x \"%r\" %b"




__________________________________________________ _________=20
Yahoo! Mail is the world's favourite email. Don't settle for less, sign u=
p for
your free account today http://uk.rd.yahoo.com/evt=3D44106/*http://uk.doc=
s.yahoo.com/mail/winter07.html=20
__________________________________________________ ____________________
Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) www.modssl.org
User Support Mailing List modssl-users@modssl.org
Automated List Manager majordomo@modssl.org