------=_Part_12251_19215323.1138093139206
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

Hi there,

We don't appear to have an packaged openssl on this system so I don't think
that is my particular problem. However I'm somewhat reassured in that othe=
r
people are seeing this too so it's hopefully not something too stupid that
I'm doing!

Michael

On 1/23/06, Yu, Ming wrote:
>
> I had exactly the same problem when I compile my new Apache server (2.2.=

0)
> with mod_ssl. To be short, I think you are using the packaged OpenSSL. =

I
> fixed the problem by re-compiling the OpenSSL on the system with shared
> option, but first remove the pre-installed OpenSSL package.
>
>
>
> - Ming Yu
>
> - Johns Hopkins University Applied Physics Lab.
>
>
> ------------------------------
>
> *From:* owner-modssl-users@modssl.org [mailto:
> owner-modssl-users@modssl.org] *On Behalf Of *Michael Smith
> *Sent:* Monday, January 23, 2006 9:20 AM
> *To:* modssl-users@modssl.org
> *Subject:* Errors with firefox
>
>
>
> Hello there
>
> Not sure if the underlying problem here is with mod_ssl or openssl or
> something else - so apologies if this email is going to the wrong place.
>
> I have apache compiled on solaris with sun cc with mod_ssl- 2.8.25-1.3.34=

and
> openssl-0.9.8a (I've also tried 0.9.7i).
>
> When accessing the site using Internet Explorer I have no problems. With
> Firefox the browser reports an 'incorrect Message Authentication Code' an=

d
> the server logs report:
>
> [Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server
> xxx:443, client xxx) (OpenSSL library error follows)
> [Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] OpenSSL: error:1408F455:SSL
> routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac
>
> I do have previous builds that 'work' ... but have been unable to
> determine precisely what change initiated this problem. One possible
> suspect is the Sun compiler, which was now from studio 11 and was previou=

sly
> from an earlier version which I don't have access to any more.
>
> Any suggestions much appreciated
>
> Thanks
>
> Michael Smith
>
>
>


------=_Part_12251_19215323.1138093139206
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

Hi there,

We don't appear to have an packaged openssl on this system=
so I don't think that is my particular problem.  However I'm somewhat=
reassured in that other people are seeing this too so it's hopefully not s=
omething too stupid that I'm doing!


Michael

On 1/23/06, s=3D"gmail_sendername">Yu, Ming < u">Ming.Yu@jhuapl.edu> wrote:
" style=3D"border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0=
..8ex; padding-left: 1ex;">














10pt; font-family: Arial; color: navy;">I had exactly the same problem whe=
n I
compile my new Apache server (2.2.0) with mod_ssl.  To be short, I thi=
nk you
are using the packaged OpenSSL.  I fixed the problem by re-compiling t=
he
OpenSSL on the system with shared option, but first remove the pre-installe=
d
OpenSSL package.



10pt; font-family: Arial; color: navy;"> 



face=3D"Arial" size=3D"2"> al; color: navy;">-&n=
bsp;        
=3D"2">Mi=
ng Yu



face=3D"Arial" size=3D"2"> al; color: navy;">-&n=
bsp;        
=3D"2">Jo=
hns
Hopkins University Applied Physics Lab.  



10pt; font-family: Arial; color: navy;"> 





Roman" size=3D"3">






-family: Tahoma; font-weight: bold;">From: ahoma" size=3D"2">
wner-modssl-users@modssl.org" target=3D"_blank" onclick=
=3D"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">owner-modssl-users@modssl=
..org
[mailto:wner-modssl-users@modssl.org" target=3D=
"_blank" onclick=3D"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">
owner-modssl-users@modssl.org] On=
Behalf Of
Michael Smith

Sent: Monday, January 23, =
2006
9:20 AM

To: sl-users@modssl.org" target=3D"_blank" onclick=3D"return top.js.OpenExtLink=
(window,event,this)">modssl-users@modssl.org

Subject: Errors with firef=
ox





;"> 




>Hello there



Not sure if the underlying problem here is with mod_ssl or openssl or somet=
hing
else - so apologies if this email is going to the wrong place.



I have apache compiled on solaris with sun cc with mod_ssl- 2.8.25-1.3.34 a=
nd
openssl-0.9.8a (I've also tried 0.9.7i).



When accessing the site using Internet Explorer I have no problems.  W=
ith
Firefox the browser reports an 'incorrect Message Authentication Code' and =
the
server logs report:



[Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server
xxx:443, client xxx) (OpenSSL library error follows)

[Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] OpenSSL: error:1408F455:SSL
routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac



I do have previous builds that 'work' ... but have been unable to determine
precisely what change initiated this problem.  One possible suspect is=
the
Sun compiler, which was now from studio 11 and was previously from an earli=
er
version which I don't have access to any more.



Any suggestions much appreciated



Thanks



Michael Smith
















------=_Part_12251_19215323.1138093139206--
__________________________________________________ ____________________
Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) www.modssl.org
User Support Mailing List modssl-users@modssl.org
Automated List Manager majordomo@modssl.org