This is a multi-part message in MIME format.

------_=_NextPart_001_01C62029.E482DE95
Content-Type: text/plain;
charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

I had exactly the same problem when I compile my new Apache server
(2.2.0) with mod_ssl. To be short, I think you are using the packaged
OpenSSL. I fixed the problem by re-compiling the OpenSSL on the system
with shared option, but first remove the pre-installed OpenSSL package.

=20

- Ming Yu

- Johns Hopkins University Applied Physics Lab. =20

=20

________________________________

From: owner-modssl-users@modssl.org
[mailtowner-modssl-users@modssl.org] On Behalf Of Michael Smith
Sent: Monday, January 23, 2006 9:20 AM
To: modssl-users@modssl.org
Subject: Errors with firefox

=20

Hello there

Not sure if the underlying problem here is with mod_ssl or openssl or
something else - so apologies if this email is going to the wrong place.

I have apache compiled on solaris with sun cc with mod_ssl-
2.8.25-1.3.34 and openssl-0.9.8a (I've also tried 0.9.7i).

When accessing the site using Internet Explorer I have no problems.
With Firefox the browser reports an 'incorrect Message Authentication
Code' and the server logs report:=20

[Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server
xxx:443, client xxx) (OpenSSL library error follows)
[Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] OpenSSL: error:1408F455:SSL
routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac=20

I do have previous builds that 'work' ... but have been unable to
determine precisely what change initiated this problem. One possible
suspect is the Sun compiler, which was now from studio 11 and was
previously from an earlier version which I don't have access to any
more.=20

Any suggestions much appreciated

Thanks

Michael Smith





------_=_NextPart_001_01C62029.E482DE95
Content-Type: text/html;
charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

xmlns=3D"urn:schemas-microsoft-comfficeffice" =
xmlns:w=3D"urn:schemas-microsoft-comffice:word" =
xmlns=3D"http://www.w3.org/TR/REC-html40">


charset=3Dus-ascii">










style=3D'font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>I had exactly the same problem when =
I
compile my new Apache server (2.2.0) with mod_ssl.  To be short, I =
think you
are using the packaged OpenSSL.  I fixed the problem by =
re-compiling the
OpenSSL on the system with shared option, but first remove the =
pre-installed
OpenSSL package.>>



style=3D'font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>>



style=3D'margin-left:.5in;text-indent:-.25in;mso-list:l0 level1 =
lfo1'> size=3D2 color=3Dnavy face=3DArial> style=3D'font-size:10.0pt;font-family:Arial;
color:navy'>- face=3D"Times New Roman"> style=3D'font:7.0pt "Times New =
Roman"'>         
face=3DArial> style=3D'font-size:10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Ming =
Yu>>



style=3D'margin-left:.5in;text-indent:-.25in;mso-list:l0 level1 =
lfo1'> size=3D2 color=3Dnavy face=3DArial> style=3D'font-size:10.0pt;font-family:Arial;
color:navy'>- face=3D"Times New Roman"> style=3D'font:7.0pt "Times New =
Roman"'>         
face=3DArial> style=3D'font-size:10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Johns
Hopkins University Applied Physics Lab. =
 >>



style=3D'font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>>





size=3D3
face=3D"Times New Roman">






style=3D'font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma;font-weight:bold'>From:
size=3D2
face=3DTahoma>
owner-modssl-users@modssl.org [mailtowner-modssl-users@modssl.org] =
style=3D'font-weight:bold'>On Behalf Of
Michael Smith

Sent: Monday, January 23, =
2006
9:20 AM

To: =
modssl-users@modssl.org

Subject: Errors with =
firefox
>>





style=3D'font-size:
12.0pt'>>



face=3D"Times New Roman">Hello =
there



Not sure if the underlying problem here is with mod_ssl or openssl or =
something
else - so apologies if this email is going to the wrong place.



I have apache compiled on solaris with sun cc with mod_ssl- =
2.8.25-1.3.34 and
openssl-0.9.8a (I've also tried 0.9.7i).



When accessing the site using Internet Explorer I have no =
problems.  With
Firefox the browser reports an 'incorrect Message Authentication Code' =
and the
server logs report:



[Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] mod_ssl: SSL handshake failed (server
xxx:443, client xxx) (OpenSSL library error follows)

[Mon Jan 23 13:13:54 2006] [error] OpenSSL: error:1408F455:SSL
routines:SSL3_GET_RECORD:decryption failed or bad record mac



I do have previous builds that 'work' ... but have been unable to =
determine
precisely what change initiated this problem.  One possible suspect =
is the
Sun compiler, which was now from studio 11 and was previously from an =
earlier
version which I don't have access to any more.



Any suggestions much appreciated



Thanks



Michael Smith





>>









------_=_NextPart_001_01C62029.E482DE95--
__________________________________________________ ____________________
Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) www.modssl.org
User Support Mailing List modssl-users@modssl.org
Automated List Manager majordomo@modssl.org