------=_Part_15558_13281452.1200359697964
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

Hi Gerald,
Sorry for a late reply ,
no make test did not worked correctly, it did tested the modperl part and
gave error like an error on line 21.
I will try to give the exact error later,
Thanks,
Abhishek jain


On 1/9/08, Gerald Richter - ECOS GmbH wrote:
>
> Hi,
>
> Maybe we should go one step back:
>
> Does "make test" works correctly for you?
>
> Does it also test the mod_perl part?
>
> Gerald
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: abhishek jain [mailto:mail@ejain.com]
> > Sent: Monday, January 07, 2008 2:59 AM
> > To: Gerald Richter
> > Cc: modperl@perl.apache.org
> > Subject: Re: Re: Re: Process exists - Segmentation fault
> >
> > Hi Its me again,
> > But still the things are not working right.
> > I tried to recompile Embperl and put PerlModule Embperl after
> > LoadModule embperl_module ..............
> >
> > Now i do not remember it was before or now but after i
> > uncomment the 'PerlModule Embperl' line and things stop
> > working i do not receieve $r=shift; variable i mean $r = undef here.
> > Is it due to something i did during installation of embperl.
> > Also If i uncomment the line 'MaxRequestsPerChild 1' and
> > comment 'PerlModule Embperl ' then i recveive this line in
> > error log [Sun Jan 06 18:44:11 2008] [notice] child pid 30280
> > exit signal Segmentation fault (11)
> >
> > (May be error and page refreshes itself i mean the code
> > produces output.)
> >
> > and page appears , sometimes the same error appears twice and
> > page does not appears.
> >
> > I am not sure have this error been encountered by someone
> > else but things are not working right for me . Also if
> > someone wants i can mail the Embperl logs to someone
> > individually, i do not want to make the logs public.
> > Pl help. I am working on the site http://delhi.pm.org/ it is
> > the delhi perl mongers site and people in this group have
> > limited knowledge of embperl but this will push up the
> > embperl in Delhi .
> > --
> > Thanks
> > Abhishek jain
> >
> >
> > On 1/4/08, Gerald Richter - ECOS GmbH wrote:
> >
> > Hi,
> >
> > Not sure if it makes any difference, but the lines
> >
> > LoadModule embperl_module
> >
> > /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/auto/Em
> > bperl/Embp
> > erl.so
> > PerlModule Apache:BI
> > PerlModule Embperl
> >
> > Should be outside of the VirtualHost block (they are
> > global anyway)
> >
> > The other thing that you should make sure, is that
> > mod_perl is compiled
> > with the same Perl that Embperl is and both are using
> > modules from the
> > path /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi
> >
> > If there is any version mismatch, things cannot run correctly.
> >
> > Gerald
> >
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: abhishek jain [mailto: mail@ejain.com]
> > > Sent: Thursday, January 03, 2008 8:20 PM
> > > To: Gerald Richter
> > > Cc: modperl@perl.apache.org
> > > Subject: Re: Re: Process exists - Segmentation fault
> > >
> > > Hi,
> > > Adding PerlModule Embperl did not solved the problem , infact
> > > it aggreviated it. With this the page is not didsplaye at all.
> > > My apache configuration is:
> > >
> > > :80>
> > > SuexecUserGroup "#" "#"
> > > ServerName xxxxxxxxxxxxxxxxx
> > > ServerAlias www.xxxxxxxxxxxxxxxxx
> > > DocumentRoot
> > > ErrorLog
/logs/error_log
> > > CustomLog
/logs/access_log combined
> > > LoadModule embperl_module
> > > /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/auto/Em

> > bperl/Embperl.so
> > > PerlModule Apache:BI
> > > PerlModule Embperl
> > > >
> > > Options Indexes IncludesNOEXEC FollowSymLinks
> > > allow from all
> > > AllowOverride All
> > >
> > > $">
> > > SetHandler perl-script
> > > PerlHandler Embperl::Object
> > > Options ExecCGI
> > >

> > >
> > > Order allow,deny
> > > Deny From all
> > >

> > >
> > > Order allow,deny
> > > Deny From all
> > >

> > >
> > >
> > >

> > > >
> > > allow from all
> > >

> > > PerlSetEnv EMBPERL_ESCMODE 0
> > > PerlSetEnv EMBPERL_OPTIONS 16
> > > PerlSetEnv EMBPERL_MAILHOST
> > > PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_BASE _base.epl
> > > PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_FALLBACK

> > notfound.html
> > > PerlSetEnv EMBPERL_DEBUG 0
> > > PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_APP epwebapp.pl
> > >
> > >
> > >
> > > Thanks,
> > > Abhishek jain
> > >
> > >
> > > On 1/3/08, Gerald Richter - ECOS GmbH wrote:
> > >
> > > Please add a
> > >
> > > PerlModule Embperl
> > >
> > > Somewhere _after_ the LoadModule
> > >
> > > Gerald
> > >
> > >
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: abhishek jain [mailto: mail@ejain.com]
> > > > Sent: Thursday, January 03, 2008 12:53 PM
> > > > To: Gerald Richter
> > > > Cc: modperl@perl.apache.org
> > > > Subject: Re: Process exists - Segmentation fault
> > > >
> > > > Hi,
> > > > I have the following statement in my httpd.conf
> > > >
> > > > LoadModule embperl_module
> > > >
> > > /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/auto/Em
> > > > bperl/Embperl.so
> > > >
> > > > I do not have a related PerlModule just one

> > for Apache:BI .
> > > > Thanks,
> > > > Abhishek jain
> > > >
> > > > On 1/3/08, Gerald Richter - ECOS GmbH <
> > > richter@ecos.de richter@ecos.de

> > > > wrote:
> > > >
> > > > Hi,
> > > >
> > > > Apache with mod_perl will always have

> > this size or even
> > > > more. This is
> > > > ok.
> > > >
> > > > ulimit -a shows the process limits, but

> > should normaly
> > > > not a problem
> > > >
> > > > The behaviour you describe occurs when

> > you do _not_
> > > > have a LoadModule
> > > > _and_ a PerlModule statement for Embperl in
> > > your httpd.conf
> > > >
> > > > Gerald
> > > >
> > > >
> > > > > -----Original Message-----
> > > > > From: abhishek jain [mailto: mail@ejain.com]
> > > > > Sent: Thursday, January 03, 2008 4:59 AM
> > > > > To: modperl@perl.apache.org
> > > > > Subject: Process exists - Segmentation fault
> > > > >
> > > > > Hi,
> > > > > I am running modperl 2.x + embperl on centos
> > > 4.5 Now when i
> > > > > run on MaxRequestsPerChild 1 the app. runs
> > > well but as i
> > > > > increase its value after every third refresh
> > > of browser a
> > > > > blank page appears, also the process size
> > > exceeds probably to
> > > > > 19M , and in error_log segmentation fault
> > > error appears.
> > > > > I believe the size exceeds some threshold.
> > > > > Now is there a way to increase the value of
> > > > MaxRequestsPerChild ?
> > > > > Can i increase the threshold value of

> > size of a
> > > > process or so ?
> > > > > Thanks,
> > > > > Abhishek jain
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > > ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > > ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **
> > >
> > >
> > >
> > >

> >
> > ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **
> >
> >
> >
> >

>
> ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **
>


------=_Part_15558_13281452.1200359697964
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

Hi Gerald,

Sorry for a late reply ,

no make test did not worked correctly, it did tested the modperl part and gave error like an error on line 21.

I will try to give the exact error later,

Thanks,

Abhishek jain

 

On 1/9/08, Gerald Richter - ECOS GmbH <richter@ecos.de> wrote:
Hi,

Maybe we should go one step back:

Does "make test" works correctly for you?


Does it also test the mod_perl part?

Gerald


> -----Original Message-----
> From: abhishek jain [mailto:mail@ejain.com]
> Sent: Monday, January 07, 2008 2:59 AM

> To: Gerald Richter
> Cc: modperl@perl.apache.org
> Subject: Re: Re: Re: Process exists - Segmentation fault
>
> Hi Its me again,
> But still the things are not working right.

> I tried to recompile Embperl and put PerlModule Embperl after
> LoadModule embperl_module ..............
>
> Now i do not remember it was before or now but after i
> uncomment the 'PerlModule Embperl' line and things stop

> working i do not receieve $r=shift; variable i mean $r = undef here.
> Is it due to something i did during installation of embperl.
> Also If i uncomment the line 'MaxRequestsPerChild 1' and

> comment 'PerlModule Embperl ' then i recveive this line in
> error log [Sun Jan 06 18:44:11 2008] [notice] child pid 30280
> exit signal Segmentation fault (11)
>
> (May be error and page refreshes itself i mean the code

> produces output.)
>
> and page appears , sometimes the same error appears twice and
> page does not appears.
>
> I am not sure have this error been encountered by someone
> else but things are not working right for me . Also if

> someone wants i can mail the Embperl logs to someone
> individually, i do not want to make the logs public.
> Pl help. I am working on the site http://delhi.pm.org/ it is

> the delhi perl mongers site and people in this group have
> limited knowledge of embperl but this will push up the
> embperl in Delhi .
> --
> Thanks
> Abhishek jain
>
>

> On 1/4/08, Gerald Richter - ECOS GmbH <richter@ecos.de> wrote:
>
>       Hi,
>
>       Not sure if it makes any difference, but the lines
>

>       LoadModule  embperl_module
>
> /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/auto/Em
> bperl/Embp
>       erl.so
>       PerlModule Apache:BI
>       PerlModule Embperl

>
>       Should be outside of the VirtualHost block (they are
> global anyway)
>
>       The other thing that you should make sure, is that
> mod_perl is compiled
>       with the same Perl that Embperl is and both are using

> modules from the
>       path /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi
>
>       If there is any version mismatch, things cannot run correctly.
>
>       Gerald
>

>
>       > -----Original Message-----
>       > From: abhishek jain [mailto: mail@ejain.com]
>       > Sent: Thursday, January 03, 2008 8:20 PM
>       > To: Gerald Richter

>       > Cc: modperl@perl.apache.org
>       > Subject: Re: Re: Process exists - Segmentation fault
>       >
>       > Hi,
>       > Adding PerlModule Embperl did not solved the problem , infact

>       > it aggreviated it. With this the page is not didsplaye at all.
>       > My apache configuration is:
>       >
>       > <VirtualHost <ip>:80>
>       > SuexecUserGroup "#<id>" "#<id>"

>       > ServerName xxxxxxxxxxxxxxxxx
>       > ServerAlias www.xxxxxxxxxxxxxxxxx
>       > DocumentRoot <public_html>
>       > ErrorLog <dir>/logs/error_log
>       > CustomLog <dir>/logs/access_log combined

>       > LoadModule  embperl_module
>       > /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/auto/Em
>       bperl/Embperl.so
>       > PerlModule Apache:BI
>       > PerlModule Embperl

>       > <Directory <public_html dir>>
>       > Options Indexes IncludesNOEXEC FollowSymLinks
>       > allow from all
>       > AllowOverride All
>       >
>       > <FilesMatch "^<file_name>$">

>       >                         SetHandler  perl-script
>       >                         PerlHandler Embperl::Object
>       >                         Options     ExecCGI
>       >                 </FilesMatch>

>       >  <FilesMatch ".*\.epl$">
>       >                         Order allow,deny
>       >                         Deny From all
>       >                 </FilesMatch>

>       >  <FilesMatch ".*\.pl$">
>       >                         Order allow,deny
>       >                         Deny From all
>       >                 </FilesMatch>

>       >
>       >
>       > </Directory>
>       > <Directory <cgi_dir>>
>       > allow from all
>       > </Directory>
>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_ESCMODE 0

>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_OPTIONS 16
>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_MAILHOST <host>
>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_BASE _base.epl

>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_FALLBACK
> notfound.html
>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_DEBUG 0
>       >                 PerlSetEnv EMBPERL_OBJECT_APP epwebapp.pl

>       > </VirtualHost>
>       >
>       >
>       > Thanks,
>       > Abhishek jain
>       >
>       >
>       > On 1/3/08, Gerald Richter - ECOS GmbH <
richter@ecos.de> wrote:
>       >
>       >       Please add a
>       >
>       >       PerlModule Embperl
>       >
>       >       Somewhere _after_ the LoadModule

>       >
>       >       Gerald
>       >
>       >
>       >       > -----Original Message-----
>       >       > From: abhishek jain [mailto:
mail@ejain.com]
>       >       > Sent: Thursday, January 03, 2008 12:53 PM
>       >       > To: Gerald Richter
>       >       > Cc: modperl@perl.apache.org

>       >       > Subject: Re: Process exists - Segmentation fault
>       >       >
>       >       > Hi,
>       >       > I have the following statement in my httpd.conf

>       >       >
>       >       > LoadModule  embperl_module
>       >       >
>       > /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i386-linux-thread-multi/auto/Em
>       >       > bperl/Embperl.so

>       >       >
>       >       > I do not have a related PerlModule just one
> for Apache:BI .
>       >       > Thanks,
>       >       > Abhishek jain
>       >       >

>       >       > On 1/3/08, Gerald Richter - ECOS GmbH <
>       > richter@ecos.de <mailto: richter@ecos.de
> <mailto:
richter@ecos.de> > > wrote:
>       >       >
>       >       >       Hi,
>       >       >
>       >       >       Apache with mod_perl will always have

> this size or even
>       >       > more. This is
>       >       >       ok.
>       >       >
>       >       >       ulimit -a shows the process limits, but
> should normaly

>       >       > not a problem
>       >       >
>       >       >       The behaviour you describe occurs when
> you do _not_
>       >       > have a LoadModule

>       >       >       _and_ a PerlModule statement for Embperl in
>       > your httpd.conf
>       >       >
>       >       >       Gerald
>       >       >
>       >       >

>       >       >       > -----Original Message-----
>       >       >       > From: abhishek jain [mailto: mail@ejain.com]
>       >       >       > Sent: Thursday, January 03, 2008 4:59 AM

>       >       >       > To: modperl@perl.apache.org
>       >       >       > Subject: Process exists - Segmentation fault
>       >       >       >

>       >       >       > Hi,
>       >       >       > I am running modperl 2.x + embperl on centos
>       > 4.5 Now when i
>       >       >       > run on MaxRequestsPerChild 1 the app. runs

>       > well but as i
>       >       >       > increase its value after every third refresh
>       > of browser a
>       >       >       > blank page appears, also the process size

>       > exceeds probably to
>       >       >       > 19M , and in error_log segmentation fault
>       > error appears.
>       >       >       > I believe the size exceeds some threshold.

>       >       >       > Now is there a way to increase the value of
>       >       > MaxRequestsPerChild ?
>       >       >       > Can i increase the threshold value of
> size of a

>       >       > process or so ?
>       >       >       > Thanks,
>       >       >       > Abhishek jain
>       >       >       >
>       >       >       >

>       >       >       >
>       >       >
>       >       >       ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **
>       >       >
>       >       >
>       >       >

>       >       >
>       >
>       >       ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **
>       >
>       >
>       >
>       >
>
>       ** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **

>
>
>
>

** Virus checked by BB-5000 Mailfilter **



------=_Part_15558_13281452.1200359697964--