Hi all

I'm trying to figure out why I'm getting a pile of cookie errors in my
logs with libapreq2.

Is it the library's fault, the browser's fault, or mine? Apologies for
the wide post.

This is what gets sent to my browser to set the cookie:

Set-Cookie : SID=MxQdbX8AAAIAAC2SPdgAAAAA|3152a7bf6536e6e315d28 dc6b7af95b51929d2e0; path=/ UID=MxQdbX8AAAIAAC2SPdgAAAAA|3152a7bf6536e6e315d28 dc6b7af95b51929d2e0; path=/login; expires=Thu, 18-Dec-2008 18:56:14 GMT

And here are examples of what is being sent back (as recorded in my logs
by dumping $r->headers_in ):

Normal response:
----------------
'Cookie' => 'UID=Kk6jHn8AAAIAAC2SPdcAAAAA|ed1a2362e0e16a67b621 27b1ffc2e210a9980007; SID=Kk6jHn8AAAIAAC2SPdcAAAAA|ed1a2362e0e16a67b6212 7b1ffc2e210a9980007'

COOKIE ERROR: Expected token not present
----------------------------------------
'Cookie' => 'SID=4QIQ4MCoAzMAAErUJsgAAAAL|45b7d65984403141ca3a 8f02f9a9dadec45160ae; path=/,UID=4QIQ4MCoAzMAAErUJsgAAAAL|45b7d65984403141ca3a 8f02f9a9dadec45160ae; path=/; expires=Fri, 26-Sep-2008 21:44:46 GMT',

'Cookie' => 'SID=ORH0a8CoAzMAAHxVGG0AAAAD|d2778aeb126925514423 3dae059b62cdcb4dab2c; path=/,UID=ORH0a8CoAzMAAHxVGG0AAAAD|d2778aeb126925514423 3dae059b62cdcb4dab2c; path=/; expires=Sat, 11-Oct-2008 17:41:04 GMT',

COOKIE ERROR: Conflicting information
-------------------------------------
'Cookie' => '__utma=8.1e+7.1.0e+9.1.0e+9.1.0e+9.1.0e+9.1; $Domain="xxxxxxxxxx.co.uk"; $Path="/"',
'Cookie2' => '$Version="1"',

'Cookie' => 'UID=HP8b38CoAzMAAG0NVvsAAAAH|04f35dbddf07ec15acbc 989cdf2de0a23d083624; $Path=/',

'Cookie' => 'SID=RoKYJ8CoAzMAACxLEAAAAAAH|286038b189ea68169266 6be9dfa242c047e13d73; $Path=/; UID=RoKYJ8CoAzMAACxLEAAAAAAH|286038b189ea681692666 be9dfa242c047e13d73; $Path=/',

'Cookie' => 'SID=bHo4sX8AAAIAAG7cbFQAAAAH|fff303e1041fe68d652d 0b94ca32f862241899a3; $Path=/; UID=bHo4sX8AAAIAAG7cbFQAAAAH|fff303e1041fe68d652d0 b94ca32f862241899a3; $Path=/',



Any advice appreciated

thanks

Clint