Need some help, I am getting these errors trying to get ntp configured correctly. I am running RHEL 4.6, when I do a ps on ntp I only have one process of ntp running. I am really confused right now.

In my ntpd.log file I am getting these errors

5 May 08:03:10 ntpd[30778]: sendto(10.10.10.2): Bad file descriptor
5 May 08:03:12 ntpd[30778]: sendto(10.10.10.2): Bad file descriptor
5 May 08:03:14 ntpd[30778]: sendto(10.10.10.2): Bad file descriptor
5 May 08:03:16 ntpd[30778]: sendto(10.10.10.2): Bad file descriptor
5 May 08:03:18 ntpd[30778]: no reply; clock not set

In /var/log/messages I am getting these

May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 2, port 123, addr 0.0.0.0, in_classd=0 flags=8 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 2, port 123, addr 0.0.0.0, in_classd=0 flags=8 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 10, port 123, addr ::, in6_is_addr_multicast=0 flags=0 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 10, port 123, addr ::, in6_is_addr_multicast=0 flags=0 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 2, port 123, addr 127.0.0.1, in_classd=0 flags=0 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 2, port 123, addr 127.0.0.1, in_classd=0 flags=0 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 2, port 123, addr 10.10.10.226, in_classd=0 flags=8 fails: Address already in use
May 5 08:03:01 b02svidns01 ntpd[30778]: bind() fd 4, family 2, port 123, addr 10.10.10.226, in_classd=0 flags=8 fails: Address already in use

This is what my ntp.conf file looks like.

#restrict default nomodify notrap noquery
#restrict 127.0.0.1
server 10.10.10.2 iburst
#server 127.127.1.0 # local clock
fudge 127.127.1.0 stratum 10
driftfile /var/lib/ntp/drift
broadcastdelay 0.008
logfile /var/log/ntpd.log
keys /etc/ntp/keys