On my EeePC 900 when the wired and wireless ethernet are enabled and the
system is booted with pciehp.pciehp_force=1 the following when booting
with the quiet parameter:

pciehp: Device 0000:03:00.0 already exists at 3:0, cannot hot-add
pciehp: Cannot add device 0x3:0
pciehp: Device 0000:01:00.0 already exists at 1:0, cannot hot-add
pciehp: Cannot add device 0x1:0

This changed prevents the messages turning up during a quiet boot.

Signed-off-by: Sitsofe Wheeler
--

drivers/pci/hotplug/pciehp_ctrl.c | 2 +-
drivers/pci/hotplug/pciehp_pci.c | 2 +-
2 files changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)

diff --git a/drivers/pci/hotplug/pciehp_ctrl.c b/drivers/pci/hotplug/pciehp_ctrl.c
index 96a5d55..1e6f7fc 100644
--- a/drivers/pci/hotplug/pciehp_ctrl.c
+++ b/drivers/pci/hotplug/pciehp_ctrl.c
@@ -239,7 +239,7 @@ static int board_added(struct slot *p_slot)

retval = pciehp_configure_device(p_slot);
if (retval) {
- err("Cannot add device 0x%x:%x\n", p_slot->bus,
+ info("Cannot add device 0x%x:%x\n", p_slot->bus,
p_slot->device);
goto err_exit;
}
diff --git a/drivers/pci/hotplug/pciehp_pci.c b/drivers/pci/hotplug/pciehp_pci.c
index 6040dcc..8acff65 100644
--- a/drivers/pci/hotplug/pciehp_pci.c
+++ b/drivers/pci/hotplug/pciehp_pci.c
@@ -201,7 +201,7 @@ int pciehp_configure_device(struct slot *p_slot)

dev = pci_get_slot(parent, PCI_DEVFN(p_slot->device, 0));
if (dev) {
- err("Device %s already exists at %x:%x, cannot hot-add\n",
+ info("Device %s already exists at %x:%x, cannot hot-add\n",
pci_name(dev), p_slot->bus, p_slot->device);
pci_dev_put(dev);
return -EINVAL;