Konqueror crashing d-link router - KDE

This is a discussion on Konqueror crashing d-link router - KDE ; I have a d-link DI-704 router, which uses a web interface at http://192.168.0.1 to make changes, etc. Accessing this interface using IE6, Firefox 1, Mozilla, etc. works fine. However, using Konqueror 3.3.2 seems to stall or crash the router. You ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Konqueror crashing d-link router

  1. Konqueror crashing d-link router

    I have a d-link DI-704 router, which uses a web interface at
    http://192.168.0.1 to make changes, etc. Accessing this interface using
    IE6, Firefox 1, Mozilla, etc. works fine. However, using Konqueror 3.3.2
    seems to stall or crash the router. You get to the main page to enter
    your password, then nothing. Only rebooting the router seems to fix it.
    I searched KDE's list and bug pages and found this bug in #44609.
    However, it says the issue has been fixed and closed as of 2002 at
    http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=44609. Anybody have any ideas? I
    thought is was my router going out and was about to replace it. Thanks
    in advance!

    Jeremy

  2. Re: Konqueror crashing d-link router

    Jeremy wrote:

    > I have a d-link DI-704 router, which uses a web interface at
    > http://192.168.0.1 to make changes, etc. Accessing this interface using
    > IE6, Firefox 1, Mozilla, etc. works fine. However, using Konqueror 3.3.2
    > seems to stall or crash the router. You get to the main page to enter
    > your password, then nothing. Only rebooting the router seems to fix it.
    > I searched KDE's list and bug pages and found this bug in #44609.
    > However, it says the issue has been fixed and closed as of 2002 at
    > http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=44609. Anybody have any ideas? I
    > thought is was my router going out and was about to replace it. Thanks
    > in advance!
    >
    > Jeremy

    I think you should resubmit the bug.

+ Reply to Thread