no sound in KDE 3.4 - KDE

This is a discussion on no sound in KDE 3.4 - KDE ; I have no sound notifications in KDE 3.4 Is there someone els who knows this problem? Greets Alex -- -------------------------------------------------------------- Linux is the root of stability and trust -------------------------------------------------------------- [My System] -------------------------------------------------------------- Laptop: Packard Bell IGO 1.8 Ghz SuSE Linux ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: no sound in KDE 3.4

  1. no sound in KDE 3.4

    I have no sound notifications in KDE 3.4
    Is there someone els who knows this problem?

    Greets Alex
    --
    --------------------------------------------------------------
    Linux is the root of stability and trust
    --------------------------------------------------------------
    [My System]
    --------------------------------------------------------------
    Laptop: Packard Bell IGO 1.8 Ghz
    SuSE Linux 9.2 (i686) [2.6.8-24.11-default]
    KDE 3.4.0 [Level "a"]
    --------------------------------------------------------------

  2. Re: no sound in KDE 3.4

    A.Knobbe noteerde:

    > I have no sound notifications in KDE 3.4
    > Is there someone els who knows this problem?
    >
    > Greets Alex



    download the arts src.rpm

    then as root

    rpmbuild --rebuild arts.(whatever).src.rpm

    that'll build the rpm's into /usr/src/packages/RPM/i586

    install em

  3. Re: no sound in KDE 3.4

    VenimKSuSE wrote:

    > A.Knobbe noteerde:
    >
    >> I have no sound notifications in KDE 3.4
    >> Is there someone els who knows this problem?
    >>
    >> Greets Alex

    >
    >
    > download the arts src.rpm
    >
    > then as root
    >
    > rpmbuild --rebuild arts.(whatever).src.rpm
    >
    > that'll build the rpm's into /usr/src/packages/RPM/i586
    >
    > install em


    where can i download that??

    --
    --------------------------------------------------------------
    Linux is the root of stability and trust
    --------------------------------------------------------------
    [My System]
    --------------------------------------------------------------
    Laptop: Packard Bell IGO 1.8 Ghz
    SuSE Linux 9.2 (i686) [2.6.8-24.11-default]
    KDE 3.4.0 [Level "a"]
    --------------------------------------------------------------

+ Reply to Thread