Hello everyone:

My FreeBSD system have something wrong,

I need yelp browse info page, for example "info octave", but it doesn't
work,

======

run yelp => and search for octave => show list about octave => select
one => the yelp will show "loading......"

======


I am trying use gdb to find out why, but I am failed,

This is the gdb out-put, can anybody help me?

gdb yelp
GNU gdb 6.1.1 [FreeBSD]
Copyright 2004 Free Software Foundation, Inc.
GDB is free software, covered by the GNU General Public License, and you
are
welcome to change it and/or distribute copies of it under certain
conditions.
Type "show copying" to see the conditions.
There is absolutely no warranty for GDB. Type "show warranty" for
details.
This GDB was configured as "amd64-marcel-freebsd"...(no debugging
symbols found)...
(gdb) r
Starting program: /usr/local/bin/yelp
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no
debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging
symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...[New LWP 100160]
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no
debugging symbols found)...[New Thread 0x807501120 (LWP 100160)]
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no
debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging
symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...[New Thread 0x807501400 (LWP 100183)]
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no
debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging
symbols found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...(no debugging symbols found)...(no debugging symbols
found)...[New Thread 0x8075030c0 (LWP 100184)]
[New Thread 0x807503680 (LWP 100185)]
[New Thread 0x80c889290 (LWP 100186)]
[New Thread 0x80c889400 (LWP 100187)]
[Thread 0x80c889400 (LWP 100187) exited]
[Thread 0x80c889290 (LWP 100186) exited]
[New Thread 0x80c889570 (LWP 100186)]
[Thread 0x807503680 (LWP 100185) exited]
[New Thread 0x807503680 (LWP 100185)]
(no debugging symbols found)...[New Thread 0x807503960 (LWP 100185)]
[New Thread 0x807503ad0 (LWP 100187)]
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...[New
Thread 0x8075037f0 (LWP 100188)]
[New Thread 0x8084a9120 (LWP 100189)]
[Thread 0x8075037f0 (LWP 100188) exited]
[New Thread 0x8075037f0 (LWP 100188)]
[Thread 0x8084a9120 (LWP 100189) exited]
[Thread 0x80c889570 (LWP 100186) exited]
[New Thread 0x807503c40 (LWP 100186)]

(yelp:20596): Gtk-CRITICAL **: gtk_tree_model_get_iter_first: assertion
`GTK_IS_TREE_MODEL (tree_model)' failed
[New Thread 0x80c8896e0 (LWP 100188)]
[Thread 0x807503c40 (LWP 100186) exited]
[New Thread 0x807503c40 (LWP 100186)]
[Thread 0x80c8896e0 (LWP 100188) exited]
[Thread 0x807503ad0 (LWP 100187) exited]
[Thread 0x807503960 (LWP 100185) exited]

================================================== ===

When I use mouse choose "info octave", I note this:

(yelp:20596): Gtk-CRITICAL **: gtk_tree_model_get_iter_first: assertion
`GTK_IS_TREE_MODEL (tree_model)' failed

================================================== ===

fender: a freebsd fan.

_______________________________________________
freebsd-gnome@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-gnome
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-gnome-unsubscribe@freebsd.org"