J. W. Ballantine wrote:
> On a 7-RC system, tracking MC cvsup, the build of atk appears to be
> looping. It does:
> cd . && /bin/sh /usr/ports/accessibility/atk/work/atk-1.21.92/missing --run
> automake-1.9 --gnu
> cd . && /bin/sh /usr/ports/accessibility/atk/work/atk-1.21.92/missing --run
> autoconf
> /bin/sh ./config.status --recheck
>
> Does a series of checking for's and ends with:
> configure: creating ./config.status
> /bin/sh ./config.status
> config.status: creating Makefile
> config.status: creating po/Makefile.in
> config.status: creating atk.pc
> config.status: creating atk-uninstalled.pc
> config.status: creating atk/Makefile
> config.status: creating atk/atk.rc
> config.status: creating tests/Makefile
> config.status: creating docs/Makefile
> config.status: creating docs/version.xml
> config.status: creating atk.spec
> config.status: creating atk-zip.sh
> config.status: creating config.h
> config.status: config.h is unchanged
> config.status: executing depfiles commands
> config.status: executing default-1 commands
>
> And then starts with the cd . && /bin/sh /usr/ports/accessibility/atk/work/atk-
> 1.21.92/missing etc.
>
> autoconf is 2.61.
>
> Any ideas on what is causing this loop?


Most likely your system clock. Try syncing it with an NTP server. If
you are building over NFS, make sure both the client and server have
synchronized clocks.

Joe

--
Joe Marcus Clarke
FreeBSD GNOME Team :: gnome@FreeBSD.org
FreeNode / #freebsd-gnome
http://www.FreeBSD.org/gnome
_______________________________________________
freebsd-gnome@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-gnome
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-gnome-unsubscribe@freebsd.org"