Thanks, but I had changed symlinks as soon as I finished building Firefox, so
I don't think that it could be what is causing the problem.

I see this error
GConf Error: Failed to launch configuration server: Failed to execute child
process "/usr/local/libexec/gconfd-2" (Invalid argument)

could this be relevant?

Another problem, probably unrelated to this, this: when Firefox 2 starts, it
seems to hang for a long time before I can go to one of the bookmarked
sites. I see this message repeated a lot "failed to exec
/usr/local/libexec/gam_server". If I start gam_server by hand, Firefox goes
to the bookmarked site immediately.

Is this relevant?

Thanks and regards,
AE.


Donald J. O wrote:
>
> On Friday 03 November 2006 21:00, alter_ego wrote:
>> Firefox 2 is exhibiting exactly the same behaviour for me. I did a
>> portupgrade yesterday, Firefox updated from 1.5.0.7 to 2 and now the
>> helper
>> apps don't work.
>>
>> Mine is a FreeBSD 6.1-RELEASE-p7 #0, and I don't use gnome either.
>>
>> I would appreciate any suggestion on how to fix this problem.
>>
>> Thanks,
>> AE
>>

> Change your symlinks from /usr/X11R6/lib/browser_plugins
> to /usr/local/lib/browser_plugins.
>
> Don
> _______________________________________________
> freebsd-gnome@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-gnome
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-gnome-unsubscribe@freebsd.org"
>
>


--
View this message in context: http://www.nabble.com/Firefox-2.0-do....html#a7171990
Sent from the freebsd-gnome mailing list archive at Nabble.com.

_______________________________________________
freebsd-gnome@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-gnome
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-gnome-unsubscribe@freebsd.org"