----- Original Message -----
From: "Vinny Abello"
To: "Clarence Brown"
Cc:
Sent: Tuesday, October 19, 2004 10:59 PM
Subject: Re: Bind 9.3 won't install WinNT, error creating user.

I tried it "both ways" ...
First time the user didn't exist and I got the error, so I then
tried creating the user to see if the install would detect the
user and just use it, but that didn't work either.

The install seems to just stop at this point and doesn't create
the directory, copy the files or register anything.


> The user doesn't already exist by chance, does it?
>
> At 10:49 PM 10/19/2004, you wrote:
> >I can't get bind 9.3.0 to install on a WinNT box.
> >The install starts up, and I fill in a password for
> >the "named" user, then the install seems to pause
> >for a bit and returns the error:
> >
> >"Unable to Create Account for the Service."
> >
> >In the Progress area at the bottom of the screen, right
> >after clicking the install button it says:
> >
> >"Current Operation:
> >
> >Create Directories...
> >Copy Files...
> >Register Service...
> >Register Messages..."
> >
> >Then about 30 seconds later gives the account creation
> >error. When I check the directory c:\winnt\system32\dns
> >has NOT been created, even thought the "Create Directories..."
> >message is displayed before the Account Creation
> >error.
> >
> >I am logged in as the Domain Administrator, so I should
> >have all permissions necessary/possible. The machine in
> >question is NT4.0 running as a BDC.
> >
> >I tried manually creating a named account before running
> >the install, but get the same error.
> >
> >Any suggestions?
> >
> >Thanks, Cla.

>
>
> Vinny Abello
> Network Engineer
> Server Management
> vinny@tellurian.com
> (973)300-9211 x 125
> (973)940-6125 (Direct)
> PGP Key Fingerprint: 3BC5 9A48 FC78 03D3 82E0 E935 5325 FBCB 0100 977A
>
> Tellurian Networks - The Ultimate Internet Connection
> http://www.tellurian.com (888)TELLURIAN
>
> There are 10 kinds of people in the world. Those who understand binary and
> those that don't.
>
>
>
>