problems with dcmtk-storescu from Philips CR-DSI-images to efilm - DICOM

This is a discussion on problems with dcmtk-storescu from Philips CR-DSI-images to efilm - DICOM ; Hi, I use dcmtk-3.5.3. When I try to send CR-images from the DSI from Philips to a efilm-workstation(1.8.3) I get the following error-mesage: Requesting Association Asociation Accepted (Max Send PDV: 16372) ---------------------------------- Sending file: RF.1.3........... Transfer: LittleEndianExplicit -> LittleEndianImplicit Store ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: problems with dcmtk-storescu from Philips CR-DSI-images to efilm

  1. problems with dcmtk-storescu from Philips CR-DSI-images to efilm

    Hi,
    I use dcmtk-3.5.3. When I try to send CR-images from the DSI from
    Philips to a efilm-workstation(1.8.3) I get the following error-mesage:

    Requesting Association
    Asociation Accepted (Max Send PDV: 16372)
    ----------------------------------
    Sending file: RF.1.3...........
    Transfer: LittleEndianExplicit -> LittleEndianImplicit
    Store SCU RQ: MsgID 1 (RF)
    XMIT:......storescu: Store Failed, file: RF.1.3......:
    0006:0020e DIMSE Failed to send message
    0006:031d TCP I/O Error (Not a directory) occured in routine: writeDataPDU
    storescu: SCU Failed:
    0006:020e DIMSE Failed to send message
    0006:031d TCP I/O Error (Not a directory) occured in routine: writeDataPDU
    Aborting Association
    .......

    The images are accepted very well from the storescp and the imagectn. I
    also can retrieve the images from the imagectn with dicomQ/R very well.
    What is wrong with the storescu to efilm.

    Thank you in advance.

    Harald Grosse-Hokamp
    h@grosse-hokamp.net


  2. Re: problems with dcmtk-storescu from Philips CR-DSI-images to efilm

    H. Grosse-Hokamp wrote:

    > 0006:0020e DIMSE Failed to send message
    > 0006:031d TCP I/O Error (Not a directory) occured in routine:
    > writeDataPDU


    This error is reported by storescu since the complete message
    could not be sent to the SCP. The strange error text "Not a
    directory" results from calling "strerror(errno)".

    Did you already try to increase the debug and/or log level on
    both sides?

    Regards,
    Joerg Riesmeier
    OFFIS


+ Reply to Thread