Bug#502593: Package: installation-reports - Debian

This is a discussion on Bug#502593: Package: installation-reports - Debian ; Package: installation-reports Boot method: Image version: Date: Machine: Processor: Memory: Partitions: Output of lspci -knn (or lspci -nn): Base System Installation Checklist: [O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it Initial boot: [O] ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug#502593: Package: installation-reports

  1. Bug#502593: Package: installation-reports

    Package: installation-reports

    Boot method:
    Image version:
    Date:

    Machine:
    Processor:
    Memory:
    Partitions:

    Output of lspci -knn (or lspci -nn):

    Base System Installation Checklist:
    [O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

    Initial boot: [O]
    Detect network card: [O]
    Configure network: [O]
    Detect CD: [O]
    Load installer modules: [O]
    Detect hard drives: [O]
    Partition hard drives: [O]
    Install base system: [O]
    Clock/timezone setup: [O]
    User/password setup: [O]
    Install tasks: [O]
    Install boot loader: [O]
    Overall install: [O]

    Comments/Problems:
    Installed on a "HP Compaq 2510p# Notebook.
    Installation worked fine - no problems.

    I did a standardinstallation with manually partitioning the harddisk.
    WLAN was not installed but a message appeared to give information
    which driver/software is needed.>




    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

  2. Bug#502593: marked as done (Package: installation-reports)


    Your message dated Sat, 18 Oct 2008 10:33:52 +0200
    with message-id <20081018083352.GL3449@mykerinos.kheops.frmug.org>
    and subject line Re: Bug#502593: Package: installation-reports
    has caused the Debian Bug report #502593,
    regarding Package: installation-reports
    to be marked as done.

    This means that you claim that the problem has been dealt with.
    If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
    Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

    (NB: If you are a system administrator and have no idea what this
    message is talking about, this may indicate a serious mail system
    misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org
    immediately.)


    --
    502593: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=502593
    Debian Bug Tracking System
    Contact owner@bugs.debian.org with problems


+ Reply to Thread