Bug#498834: successful lenny install - Debian

This is a discussion on Bug#498834: successful lenny install - Debian ; Package: installation-reports Boot method: netinst CD Image version: * http://cdimage.debian.org/cdimage/da...86-netinst.iso (20080906-09:44) Date: Sep 13 2008 Machine: MSI K8N Neo2 Platinum motherboard (nForce 3 Ultra chipset), IDE HD& CDROM Processor: Athlon 64 3000+ Memory: 1GB Partitions: Output of lspci -knn (or ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug#498834: successful lenny install

  1. Bug#498834: successful lenny install

    Package: installation-reports

    Boot method: netinst CD
    Image version: *http://cdimage.debian.org/cdimage/da...86-netinst.iso (20080906-09:44)
    Date: Sep 13 2008

    Machine: MSI K8N Neo2 Platinum motherboard (nForce 3 Ultra chipset), IDE HD& CDROM
    Processor: Athlon 64 3000+
    Memory: 1GB
    Partitions:

    Output of lspci -knn (or lspci -nn):
    00:00.0 Host bridge [0600]: nVidia Corporation nForce3 250Gb Host Bridge [10de:00e1] (rev a1)
    00:01.0 ISA bridge [0601]: nVidia Corporation nForce3 250Gb LPC Bridge [10de:00e0] (rev a2)
    00:01.1 SMBus [0c05]: nVidia Corporation nForce 250Gb PCI System Management[10de:00e4] (rev a1)
    00:02.0 USB Controller [0c03]: nVidia Corporation CK8S USB Controller [10de:00e7] (rev a1)
    00:02.1 USB Controller [0c03]: nVidia Corporation CK8S USB Controller [10de:00e7] (rev a1)
    00:02.2 USB Controller [0c03]: nVidia Corporation nForce3 EHCI USB 2.0 Controller [10de:00e8] (rev a2)
    00:05.0 Bridge [0680]: nVidia Corporation CK8S Ethernet Controller [10de:00df] (rev a2)
    00:06.0 Multimedia audio controller [0401]: nVidia Corporation nForce3 250Gb AC'97 Audio Controller [10de:00ea] (rev a1)
    00:08.0 IDE interface [0101]: nVidia Corporation CK8S Parallel ATA Controller (v2.5) [10de:00e5] (rev a2)
    00:0b.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation nForce3 250Gb AGP Host to PCIBridge [10de:00e2] (rev a2)
    00:0e.0 PCI bridge [0604]: nVidia Corporation nForce3 250Gb PCI-to-PCI Bridge [10de:00ed] (rev a2)
    00:18.0 Host bridge [0600]: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration [1022:1100]
    00:18.1 Host bridge [0600]: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map [1022:1101]
    00:18.2 Host bridge [0600]: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller [1022:1102]
    00:18.3 Host bridge [0600]: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control [1022:1103]
    01:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation NV40 [GeForce 6800 GT] [10de:0045] (rev a1)
    02:0c.0 FireWire (IEEE 1394) [0c00]: VIA Technologies, Inc. IEEE 1394 Host Controller [1106:3044] (rev 46)


    Base System Installation Checklist:
    [O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

    Initial boot: * * * * * [O]
    Detect network card: * *[O]
    Configure network: * * *[O]
    Detect CD: * * * * * * *[O]
    Load installer modules: [O]
    Detect hard drives: * * [O]
    Partition hard drives: *[O]
    Install base system: * *[O]
    Clock/timezone setup: * [O]
    User/password setup: * *[O]
    Install tasks: * * * * *[O]
    Install boot loader: * *[O]
    Overall install: * * * *[O]

    Comments/Problems:
    - used curses installer. *standard + desktop packages.



    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

  2. Bug#498834: marked as done (successful lenny install)


    Your message dated Tue, 16 Sep 2008 15:14:47 +0200
    with message-id <20080916131447.GC25547@qamar>
    and subject line Re: Bug#498834: successful lenny install
    has caused the Debian Bug report #498834,
    regarding successful lenny install
    to be marked as done.

    This means that you claim that the problem has been dealt with.
    If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
    Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

    (NB: If you are a system administrator and have no idea what this
    message is talking about, this may indicate a serious mail system
    misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org
    immediately.)


    --
    498834: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=498834
    Debian Bug Tracking System
    Contact owner@bugs.debian.org with problems


+ Reply to Thread