Bug#498831: successful lenny install - Debian

This is a discussion on Bug#498831: successful lenny install - Debian ; Package: installation-reports Boot method: netinst CD Image version: http://cdimage.debian.org/cdimage/da...86-netinst.iso (20080906-09:44) Date: Sep 13 2008 Machine: Asus P55T2P4 motherboard (Intel 430HX chipset), IDE HD & CDROM Processor: AMD K6-3 400 Memory: 256MB Partitions: Output of lspci -nn and lspci -vnn: 00:00.0 ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug#498831: successful lenny install

  1. Bug#498831: successful lenny install

    Package: installation-reports

    Boot method: netinst CD
    Image version: http://cdimage.debian.org/cdimage/da...86-netinst.iso (20080906-09:44)
    Date: Sep 13 2008

    Machine: Asus P55T2P4 motherboard (Intel 430HX chipset), IDE HD & CDROM
    Processor: AMD K6-3 400
    Memory: 256MB
    Partitions:

    Output of lspci -nn and lspci -vnn:
    00:00.0 Host bridge [0600]: Intel Corporation 430HX - 82439HX TXC [Triton II] [8086:1250] (rev 03)
    00:07.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation 82371SB PIIX3 ISA [Natoma/Triton II] [8086:7000] (rev 01)
    00:07.1 IDE interface [0101]: Intel Corporation 82371SB PIIX3 IDE [Natoma/Triton II] [8086:7010]
    00:07.2 USB Controller [0c03]: Intel Corporation 82371SB PIIX3 USB [Natoma/Triton II] [8086:7020] (rev 01)
    00:0a.0 VGA compatible controller [0300]: Matrox Graphics, Inc. MGA 2164W [Millennium II] [102b:051b]
    00:0b.0 Ethernet controller [0200]: Lite-On Communications Inc LNE100TX [11ad:0002] (rev 20)

    Base System Installation Checklist:
    [O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

    Initial boot: [O]
    Detect network card: [O]
    Configure network: [O]
    Detect CD: [O]
    Load installer modules: [O]
    Detect hard drives: [O]
    Partition hard drives: [O]
    Install base system: [O]
    Clock/timezone setup: [O]
    User/password setup: [O]
    Install tasks: [O]
    Install boot loader: [E]
    Overall install: [O]

    Comments/Problems:
    - used curses installer. standard + desktop packages.
    - Had to use "i8042.nomux i8042.noloop" kernel parameters to get mouse recognized.
    - grub-install failed the first time with no useful error message that I could see. I've seen this with etch and sarge too on this machine.



    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

  2. Bug#498831: successful lenny install

    reassign 498831 grub-installer
    severity 498831 minor
    retitle 498831 grub-installer: fails the first time on Asus P55T2P4 motherboard
    thanks

    On Sat, Sep 13, 2008 at 10:38:10AM -0500, Harry Mofo wrote:
    > - grub-install failed the first time with no useful error message that
    > I could see. I've seen this with etch and sarge too on this machine.


    Could you provide us the installer logs (gzipped!) so we can take a look
    at this issue?

    Can you describe what exactly happened?

    Cheers,
    --
    Jérémy Bobbio .''`.
    lunar@debian.org : :Ⓐ : # apt-get install anarchism
    `. `'`
    `-

    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)

    iD8DBQFIz7EI2PUjs9fQ72URAnxeAJ90gV/45x3Tm0yLdpC2WRPHtRkTbACbBjBD
    S5RBNSs1RjO6ijy6WAlvcto=
    =NauV
    -----END PGP SIGNATURE-----


+ Reply to Thread