Bug#497224: - Debian

This is a discussion on Bug#497224: - Debian ; Thank you for your reply, Bastian, but adding "hpet=disable" in the Kernel command line at start-up didn't make any difference. I see that there is already an update which is supposed to take care of this problem in Sid, so ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug#497224:

  1. Bug#497224:

    Thank you for your reply, Bastian, but adding "hpet=disable" in the
    Kernel command line at start-up didn't make any difference.
    I see that there is already an update which is supposed to take care of
    this problem in Sid, so I guess I'll wait and see what happens when that
    makes it into Lenny.




    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

  2. Bug#497224: your mail

    On Sun, Aug 31, 2008 at 04:37:05PM -0400, michael iannacci wrote:
    > Thank you for your reply, Bastian, but adding "hpet=disable" in the
    > Kernel command line at start-up didn't make any difference.
    > I see that there is already an update which is supposed to take care of
    > this problem in Sid, so I guess I'll wait and see what happens when that
    > makes it into Lenny.


    Does it work with the current Lenny kernel?

    Cheers,
    Moritz



    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

+ Reply to Thread