Bug#495697: linux-image-2.6.25-2-686: System hang when loading ACPI video module - Debian

This is a discussion on Bug#495697: linux-image-2.6.25-2-686: System hang when loading ACPI video module - Debian ; The bug is still present in 2.6.26. As soon as I modprobe "video" the system freezes. -- To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Bug#495697: linux-image-2.6.25-2-686: System hang when loading ACPI video module

  1. Bug#495697: linux-image-2.6.25-2-686: System hang when loading ACPI video module


    The bug is still present in 2.6.26. As soon as I modprobe "video" the
    system freezes.




    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

  2. Bug#495697: linux-image-2.6.25-2-686: System hang when loading ACPI video module

    On Thu, Aug 21, 2008 at 05:37:33PM +0200, Stephan Peijnik wrote:
    >
    > The bug is still present in 2.6.26. As soon as I modprobe "video" the
    > system freezes.


    Is this bug still reproducible with current 2.6.28-rcX kernels?

    If so, please file a report at bugzilla.kernel.org and pass the
    bugnumber to this bug.

    Cheers,
    Moritz



    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

  3. Bug#495697: linux-image-2.6.25-2-686: System hang when loading ACPI video module

    Hi,

    On Fri, 2008-11-07 at 23:55 +0100, Moritz Muehlenhoff wrote:
    > On Thu, Aug 21, 2008 at 05:37:33PM +0200, Stephan Peijnik wrote:
    > >
    > > The bug is still present in 2.6.26. As soon as I modprobe "video" the
    > > system freezes.

    >
    > Is this bug still reproducible with current 2.6.28-rcX kernels?
    >
    > If so, please file a report at bugzilla.kernel.org and pass the
    > bugnumber to this bug.


    I am sorry, but I haven't had the time to give this a try yet, but am
    planning on doing so sometime soon. I will keep you posted on whether
    this problem still exists and file a bug report at bugzilla.kernel.org
    in case the problem can still be reproduced here.

    Regards,

    Stephan




    --
    To UNSUBSCRIBE, email to debian-bugs-dist-REQUEST@lists.debian.org
    with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

+ Reply to Thread