Hi all,

not sure this is the proper NG but I couldn't find any CUPS related NG
so far...

I do have a strange issue with my wrong configuration for sure!

I have a printer (HP LaserJet1100) connected to my SMC7404WBRA printer
connector. The only working way I get something on the printer was
CUPS by using KDE print manager from utilities menu, selecting Remote
LPD queue with the IP of the router (mine was 192.168.2.1), then the
name of the queue (LPT1).
Following the wizard I selected the proper printer I guess here some
extract from the content of the file named
HPLaserJet1100(CUPSv1.1.x).ppd in /etc/cups/ppd :

....
*FormatVersion: "4.3"
*FileVersion: "1.1"
*LanguageVersion: English
*LanguageEncoding: ISOLatin1
*PCFileName: "HPIJS.PPD"
*Manufacturer: "HP"
*Product: "(HP LaserJet 1100)"
*cupsVersion: 1.0
*cupsManualCopies: True
*cupsModelNumber: 2
*cupsFilter: "application/vnd.cups-postscript 0 foomatic-rip"
*%pprRIP: foomatic-rip other
*ModelName: "HP LaserJet 1100"
*ShortNickName: "HP LaserJet 1100 hpijs"
*NickName: "HP LaserJet 1100 Foomatic/hpijs (recommended)"
*PSVersion: "(3010.000) 550"
*PSVersion: "(3010.000) 651"
*PSVersion: "(3010.000) 652"
*PSVersion: "(3010.000) 653"
*PSVersion: "(3010.000) 704"
*PSVersion: "(3010.000) 705"
*PSVersion: "(3010.000) 800"
*LanguageLevel: "3"
*ColorDevice: False
*DefaultColorSpace: Gray
*FileSystem: False
*Throughput: "1"
*LandscapeOrientation: Plus90
*TTRasterizer: Type42

*DefaultResolution: 600dpi
......

well so far up to now, everything is fine and even the test page during
the wizard is definitely correctly printed. Even twice but still from
wizard.

UNFORTUNATELY, any other pages printed afterward from any apps,
including KDE print manager just print something like

%!PS-Adobe-3.0 then line feed
%RBINumCopies: 1 and a lot of junk on probably many pages...


lpstat command give me this :

#lpstat -t
scheduler is running
system default destination: HPLaserJet1100(CUPSv1.1.x)
device for HPLaserJet1100(CUPSv1.1.x): lpd://192.168.2.1/LPT1
HPLaserJet1100(CUPSv1.1.x) accepting requests since Jan 01 00:00
printer HPLaserJet1100(CUPSv1.1.x) is idle. enabled since Jan 01 00:00
Data file sent successfully


I'm looking for any assistance or good pointer for me to investigate
further. Feel free to ask any further information.

In advance many thanks,
JL

PS: Running Debian customized Linux GX200 2.6.8jlcv10 #1 SMP Thu Jun 23
17:09:40 CEST 2005 i686 GNU/Linux


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kde-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org