DEC PWS graphics card issues - BSD

This is a discussion on DEC PWS graphics card issues - BSD ; Hi! I'm having problems with my graphics card (Matrox MGA 2064) and x.org on my PWS 433au. The vesa driver works fine, and i get 1024x768@24bpp (my monitor can't do more than 1024x768@60). However, when I try to use the ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: DEC PWS graphics card issues

  1. DEC PWS graphics card issues

    Hi!
    I'm having problems with my graphics card (Matrox MGA 2064) and x.org
    on my PWS 433au. The vesa driver works fine, and i get 1024x768@24bpp
    (my monitor can't do more than 1024x768@60). However, when I try to
    use the "mga" accelerated driver, the screen goes black, and it
    appears that the system locks (can still toggle Num Lock and such on
    the keyboard, though). I've tried to set 'Option "NoInt10" "True"' as
    written on the "supported hardware" page. No difference. All the other
    options are unchanged.

    Any ideas?

  2. Re: DEC PWS graphics card issues

    On Apr 26, 2:34 pm, fredriklindr...@gmail.com wrote:
    > Hi!
    > I'm having problems with my graphics card (Matrox MGA 2064) and x.org
    > on my PWS 433au. The vesa driver works fine, and i get 1024x768@24bpp
    > (my monitor can't do more than 1024x768@60). However, when I try to
    > use the "mga" accelerated driver, the screen goes black, and it
    > appears that the system locks (can still toggle Num Lock and such on
    > the keyboard, though). I've tried to set 'Option "NoInt10" "True"' as
    > written on the "supported hardware" page. No difference. All the other
    > options are unchanged.
    >
    > Any ideas?


    Oh sorry, the graphics card is a 1064sg, not 2064

+ Reply to Thread